Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’te birçok kadın Nehir Erdoğan’ın kimliğinde kendini ekranda bulacak!

Benim Adım Melek’te birçok kadın Nehir Erdoğan’ın kimliğinde kendini ekranda bulacak!

tarafından ker_def

Benim Adım Melek dizisinin hikayesini oyuncular anlattı… TRT1 ekranında bu akşam başlayacak olan dizi, Çarşamba yarışına katılacak. 25 Eylül Çarşamba akşamı başlıyor… Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç gibi ünlü isimler başrollerde yer almakta. Benim Adım Melek her Çarşamba günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de ekranda olacak.

Oyuncular dizinin başlangıcı öncesinde bilgiler sundu.

Gaziantep’te başlayan aşk hikaye, Melek’in Berlin’e uzanan kaçışı ve kabına sığamayıp yeniden doğduğu yere dönecek olan bir aşk hikayesi…

Dizinin başrol oyuncularından Nehir Erdoğan, röportajında önemli bilgiler sundu.

Neden Almanya’da yaşıyor sorusuna yanıtı Nehir Erdoğan şöyle vermekte: “Çünkü gençlik aşkıyla beraber oraya gitmiş. Çok da iyi gitmeyen bir evliliğin sonucunda, çocuklarının geleceğini sağlama almak isteyen, onları geride bıraktığı ailesiyle de barıştırıp sulp içerisinde yaşamlarını güzelliklerle devam etmesini isteyen bir kadını canlandırıyorum.”

Benim Adım Melek'te birçok kadın Nehir Erdoğan'ın kimliğinde kendini ekranda bulacak! 8

Nehir Erdoğan aslında toplumda çokça bulunan bir güçlü bir kadın karakteri ile geliyor ve birçok kadın izleyici de kendisini Nehir Erdoğan’ın kimliğinde ekranda görecek.

Kutsi ise kendisini 20 yıl boyunca aşka kapatan bir adam olarak ekranda izleyici karşısına çıkacağını belirtmekte…

Benim Adım Melek dizisi oyuncularının sözlerini videoda bulabilirsiniz:

BENİM ADIM MELEK DİZİSİ HAKKINDA:

Anneliğin, tüm zorluklara rağmen vazgeçmek değil aksine çocukların için hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek; Melek’in, ailesi ve çocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan’ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma çabası ve üç çocuğuyla verdiği yaşam mücadelesine dikkat çekiliyor.

Melek’in hayattaki en kıymetlileri: çocukları…

Benim Adım Melek'te birçok kadın Nehir Erdoğan'ın kimliğinde kendini ekranda bulacak! 9

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne’nin (Rabia Soytürk) başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem’in (Ulvi Kahyaoğlu) futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali (Poyraz Ar) ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

Yayin Tarihi: Çarşamba – 20.00