Ana sayfa Yabancı Dizi Zerozerozero dizisi BluTV’nin 2020 yılı sürprizi oldu!

Zerozerozero dizisi BluTV’nin 2020 yılı sürprizi oldu!

tarafından ker_def

İlk gösterimi, geçtiğimiz günlerde sona eren Venedik Film Festivali’nde yapılan ‘Zerozerozero’, Ocak 2020’de sadece BluTV’de diziseverlerle buluşacak. ‘Gomorra’yı da kaleme alan İtalyan yazar Roberto Saviano’nun yazdığı dizi, uyuşturucu dünyasındaki büyük hesaplaşmaları ekrana taşıyor.

Yabancı dizilerin en iyi ve farklı örneklerini seçkisine ekleyen BluTV, izleyicileri yepyeni bir diziyle buluşturmaya hazırlanıyor. Başrollerini Altın Küre ödüllü usta oyuncu Gabriel Byrne, Andrea Riseborough ve Dane DeHaan’ın paylaştığı ‘Zerozerozero’, 21 gün içinde 4 kıtayı dolaşacak, içinde 5 bin kiloya yakın yasadışı maddenin bulunduğu bir gemiyle ekran başındakileri gerilim dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Yine sadece BluTV’de ekranlara gelen ‘Gomorra’nın yazarı Roberto Saviano’nun kaleme aldığı; yurtdışında Amazon, Sky Atlantic ve Canal+ gibi platformların işbirliği ile yayınlanan dizinin yaratıcıları arasında Leonardo Fasoli, Mauricio Katz ve Stefano Sollima gibi isimler bulunuyor.

Latin Amerika’nın karanlık köşelerinde başlayan ‘Zerozerozero’, kartellerin arasındaki güç savaşlarını tüm dünyaya yayarak anlatıyor. Soluksuz izlenecek dizi, Ocak 2020’de BluTV’de…