Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’te düğün güzel tamam ama Defne’nin gelinliği ve saçları neydi öyle!

Benim Adım Melek’te düğün güzel tamam ama Defne’nin gelinliği ve saçları neydi öyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Adım Melek, 51. yeni bölümü ile dün akşam ekrandaki yerini aldı. Dizinin bu bölümünde neşeli anlar yaşandı. Alpay karakterinin sinirleri bozması dışında dizide izleyicilerin keyfi yerindeydi.

Uzun süredir umutlu, güzel ve mutluluk saçan sahneler bekleyen dizi hayranları Ömer ve Defne karakterlerinin evlenmesi ile arzu ettikleri sahnelere de kavuşmuş oldu. Bu iki karakterin aşkının bitecek gibi olması nedeniyle endişelenen izleyiciler, dün akşam keyifliydi. Ancak Ömer ve Defne’nin aşklarında büyük sorunlar çıkmamasını dileyen izleyiciler, onları mutlu görmek istediklerini belirten yorumlarla senaristlere gönderme yapmayı da ihmal etmedi.

Rabia Soytürk’ün canlandırdığı Defne karakterinin gelinliği ve saçları da eleştirilere konu oldu. Genç bir kızın yaşından çok daha olgun gösteren bir gelinlik tercih etmesine anlam veremeyen izleyiciler, karakterin saçının da güzel olmadığına yönelik eleştiriler getirdi.

Benim Adım Melek'te düğün güzel tamam ama Defne'nin gelinliği ve saçları neydi öyle! 8

Düğün sahnesinin çok aceleye getirilmiş olduğundan da şikayet eden izleyiciler, kadınların giydikleri kıyafetlerin pek de güzel olmadığına yönelik ifadeler de kullandı.

Bir dizi hayranı, “Defne ne kadar zevksiz bir gelinlik o. Su gibi genç kızsın, eskilerden kalma gelinlik nedir öyle” diye yorum bıraktı. Gelinliğe yönelik eleştiriler bir yana, dizi hayranları düğün sahnesini çok başarılı buldu. Eğlencenin hakim olduğu sahneler izleyicileri adeta mest etti.

Benim Adım Melek'te düğün güzel tamam ama Defne'nin gelinliği ve saçları neydi öyle! 9

Bir başka dizi hayranı ise, “Defne çok özensiz geldi gözüme. Saçı olsun, gelinliğin modeli eski zamanlardan kalma, hiç beğenmedim” yorumunda bulundu.

Bölümü çok güzel bulan dizi hayranları artık Alpay konusunun çözülmesini de Kenan’dan bekliyor… Kenan’ın Alpay’ın tüm pisliklerini ortaya çıkarmasını dileyen Benim Adım Melek takipçileri, yeni bölümde bu karakter için artık yaptıklarının bedelini ödemeye başlaması gerektiği fikrini paylaşıyor.