Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya’nın baba acısı hiç dinmedi, son paylaşımı yine acı doluydu!

Seray Kaya’nın baba acısı hiç dinmedi, son paylaşımı yine acı doluydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde Şirin karakteri ile ünlenen ve geniş kitleler tarafından tanınan Seray Kaya, şimdilerde ise Kuruluş Osman isimli atv dizisinde boy gösteriyor. Ünlü oyuncu güçlü performanslarla mesleğinde yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Seray Kaya’nın çok duygusal bir yapısı var. Bunu da sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sergiliyor. Ünlü oyuncu, 2019 yılının 3 Şubat günü yaşamını yitiren babası Hasan Kaya’nın acısını hala ilk günkü gibi hissediyor. Sıklıkla babasına duyduğu özlemi instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sergileyen oyuncu, bir paylaşım daha yaptı.

Babasının mezarını ziyaret eden ve burada çekilen fotoğrafını yayınlayan Seray Kaya, özlemini de kelimelere döktü. Babasının “kara kızım” diye seslendiği oyuncu, artık 30 yaşına geldiğini de hatırlattı.

Seray Kaya'nın baba acısı hiç dinmedi, son paylaşımı yine acı doluydu! 7

Seray Kaya, babasına hitaben duygularını instagram hesabından şu sözlerle ifade etti: “Ben babamı çok özledim. Kara kızın 30 oldu. Şimdi yeni yaşımı kucaklıyorum yanı başında. Canım babam, biz senden razıyız, Allah da senden razı olsun. ”

Takipçileri yorumlarında “Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” diyerek ünlü oyuncunun acısını paylaştı.

Kuruluş Osman dizisindeki partneri Erkan Avcı da Seray Kaya’nın mesajına yorum bırakarak, “Allah rahmet eylesin, eminim ki gözü hiç arkada değil, aslan gibi bi evlat bırakmış” dedi.