Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’te gerçeği önce sakladılar, şimdi de söylemeye karar verdiler!

Benim Adım Melek’te gerçeği önce sakladılar, şimdi de söylemeye karar verdiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinde Melek’in kanser hastası olduğu gerçeğini karakterlerin öğrenmesi durumu artık izleyiciler açısından bir sinir harbi yaşanmasına neden oluyor.

Haftalarca kızına duygusal işkence yaptığının farkında bile olmayan Seyit Ali karakterinin, önceki hafta Melek’in kanser hastası olduğunu öğrendiği andan sonra yaşadığı pişmanlığı görmekteyiz. Mehmet Çevik’in canlandırdığı karakterin yaşadığı vicdan sızısının tarifi yok. Melek’in hastalığını söylememenin bu karaktere bedeli ağır oldu.

Tabii ki bu bir dizi, kurgu bir hikaye… Ancak gerçek hayatta da böyle şeyler olmuyor mu? Dosdoğru gerçekleri anlatmak varken, bunu bekleterek aslında daha büyük zararlara yol açıldığı bilinmiyor mu? Aslında Benim Adım Melek dizisinde hastalığın gizlenmesinin aileler içinde ne büyük başka sorunlara sebep olduğu da anlaşılıyor. Bu noktada dizinin izleyicilere büyük bir ders verdiğini görüyoruz.

Dizide 38. bölüm 3 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak. Nizam Namidar’ın canlandırdığı Cumali karakteri hala Melek’in hastalığını bilmiyor. Ancak yakın arkadaşı Seyit Ali, kızının ölmek üzere olduğunu söyleyerek sonunda bu gerçeği Cumali’nin de öğrenmesini sağlayacak.

Defne ve Ömer’in evlenmesinin önünü bu itiraf açabilir mi bilinmez. Ancak karakterlerin Melek’in hastalığını öğrenmemesi için büyük çaba harcayan ve haftalar boyunca izleyicileri oyalayan senaristlerin, ikinci sezonda bir bir bu adımı atması da önemli bir artı olarak görülüyor.

Hikayeyi uzatmak adına atılan bu adımlar aslında diziye kalıcı zararlar da veriyor. Bazı izleyiciler sırlar ortaya çıkmadıkça diziye olan ilgisini kaybedip bırakabiliyor. Benim Adım Melek de ilk başladığında çok daha fazla izleyicinin ilgisini çekiyordu.

Bakalım sırlar bir bir ortaya çıktıktan sonra giden izleyici geri gelecek mi?