Ana sayfa Güncel Haberler Zümrüdüanka setinde stres yüklenen Ceren Yılmaz, rahatlama yolunu buldu

Zümrüdüanka setinde stres yüklenen Ceren Yılmaz, rahatlama yolunu buldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceren Yılmaz, Zümrüdüanka dizisinde Zümrüt karakterine hayat veriyor. Oyuncu, dizide sergilediği performans ile hayranlarının gözüne girmeyi başardı. Oysa ki, ilk bölümlerde büyük eleştiriler almıştı. O dönemde sükunetini koruyan ve eleştirileri bir kenara bırakıp karşı kendini rolüne veren oyuncu, sonunda izleyicinin de gönlünü kazanmayı başarmıştı.

Ceren Yılmaz, kendini gösterebileceği bir karakter olduğu için Zümrüt’ü oynamak istedi. Alp Navruz ile de iyi bir ikili oldular. Sette ise yoğun bir çalışma temposu yaşanıyor. Oyuncu, zamanının büyük bölümünü Kapadokya’da geçiriyor. Setten arta kalan zamanlarda ise at binen ve heykel yapan Ceren Yılmaz, bunun kendisini rahatlattığını söyledi.

Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programında oyuncunun at bindiği anlar ekrana getirildi. Ata binmenin kendisine büyük huzur verdiğini anlatan oyuncu, 1 saatte su gibi olduğunu ve kendisi için her anlamda at binmenin çok iyi bir spor olduğunu anlattı.

Heykel ve seramik hobisinden de bahseden Ceren Yılmaz, “Heykelde yapmak istediğim şeyi önceden çiziyorum. Heykel hocam var burada, ona onaylatıyorum. Sonra onu 3 boyutlu halde heykele dönüştürüyorum. Sonrasında da seramik haline getiriyoruz, fırınlıyoruz onu. Heykel ve seramik benim hayatıma yeni giren bir şey. Çizimi hep yapıyordum zaten” diye konuştu.

Üniversiteye girerken de yetenek sınavı ile bunu başardığını anlatan Ceren Yılmaz, heykelin kendisi için çok başka bir deneyim olduğunu belirtti. “Çamura değmek bütün stresini alıyor insanın” ifadesini kullanan oyuncu, günde 15 saat çalıştıktan sonra 1 saat heykel yaparak üzerindeki bütün stresi atabildiğini söyledi.