Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek’te sonradan çok pişman olunacak bir hata yapılıyor!

Benim Adım Melek’te sonradan çok pişman olunacak bir hata yapılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinin 19. yeni bölümü 5 Şubat Çarşamba günü izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak. Trajedinin dibine vuran sahneleriyle dikkat çeken dizi, Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Melek karakterinin gözyaşları ile güçlü duruşunu sürdürüyor.

Zira, Melek karakterinde kendisini bulan birçok izleyici var. Bu izleyiciler, dizinin her bölümünü heyecan ve merakla bekliyor.Hayatlara dokunan bir yapım olması nedeniyle ilgi görmekte olan Benim Adım Melek, bir konuda ise hata yapıyor.

Artık Melek’in hastalığının babası Seyitali tarafından öğrenilmesi lazım.Bu iş uzadıkça izleyicide inandırıcılık konusunda sıkıntı çıkıyor. Dizinin sıkı takipçileri bunun gerçek hayat ile örtüşmediği düşüncesinde.

Benim Adım Melek’in 19. bölümünde yine hüzün ve yine izleyiciyi deli edecek sahneler var. Melek, babası tarafından evden kovuluyor. Gözyaşları döken Melek, yaşadığı tüm bu acılarla ayakta durmaya, hastalıkla da mücadele etmeye çaba harcıyor. İzleyiciler ise artık herkesin Melek’in durumunu öğrenmesi gerektiği görüşünde.

Bir izleyicinin şu notu burada dursun: “Veee böyle giderse diziden soğuma vakti gelmiştir. Artık bıkkınlık vermeye başladı. Yeter, Melek gülsün artık, herkes hastalığını öğrensin.”

Bu mesajında anlattığı gibi, izleyici diziden soğuma noktasına yaklaştı. Melek’in durumunu herkes öğrensin, sonrasında olaylar gelişsin ve dizi ilerlesin. Şayet bu durum aynen devam eder ise izleyici yavaş yavaş diziden soğuyup, başka yapımlara kaçabilir. Senaristler de sonradan dizinin güç kaybetmesiyle geç kalmış adımlar atıp iyice izleyicileri yapımdan soğutabilir.

İşte Benim Adım Melek 19. bölüm 2.fragmanı: