Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Güzel Ailem dizisinin 13. yeni bölümünde sürpriz evlilik teklifi!

Benim Güzel Ailem dizisinin 13. yeni bölümünde sürpriz evlilik teklifi!

tarafından ker_def

“Benim Güzel Ailem” de 13.bölüm yine heyecan dolu olacak. TRT 1 ‘de yayınlanan, güçlü oyuncu kadrosuyla ekranları dolduran “Benim Güzel Ailem” 27 Eylül Çarşamba akşamı on üçüncü bölümüyle saat izleyiciyle buluşacak.

Her hafta birinciliği kimseye kaptırmayan “Benim Güzel Ailem” dizisinin on üçüncü bölümü yine heyecan dolu olacak.

“Benim Güzel Ailem”in 13. bölümünün konusu ise şöyle: Rasim Adnan’ın ne yapmaya çalıştığını anlayabilmek için Adnan’ı adım adım takip eder. Soluğu inşaat şirketinde alan Adnan, Rasim’i karşısında görünce buz kesilir.

Ferdi artık iyice semtinin göz bebeği olmuştur. Herkes Ferdi’yle fotoğraf çekmek için yarış içine girerken, ev halkı bu tablo karşısında mutluluğunu gizleyemez.

Emre, Tuğçe’ye Adnan’ın iş birlikçisi Banu’nun izini bulduğunu söyler. Aynı zamanda Tuğçe’yi hayatımın en değerlileri dediği insanlarla tanıştırır. Tuğçe gördükleri karşısında şoke olur ve bayılır.

Melahat hayırlı bir iş için Canan’ın kapısını çalar. Yeğeninin Damla’yı çok beğendiğini ve tanışmak istediğini söyler. Bunu duyan Damla neye uğradığını şaşırır.

Yönetmenliğini Sadullah Celen’in, senaryosunu ise Baykut Badem’in kaleme aldığı “Benim Güzel Ailem” dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Ufuk Özkan, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Meltem Pamirtan, Serra Pirinç, Münire Apaydın, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Utku Çoskun, Ebrar Karabakan, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Ünal , Özlem Kaplan ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu.”

Benim Güzel Ailem 27 Eylül Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…