Ana sayfa Dizi Fragmanları Çöp Adam dizisi 28. bölümde Peri ve Tamer, Devrim’e kavuşabilecek mi?

Çöp Adam dizisi 28. bölümde Peri ve Tamer, Devrim’e kavuşabilecek mi?

tarafından ker_def

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam dizisi yeni bölümüyle 27 Eylül Çarşamba akşamı Star’da. Peri ve Tamer, Devrim’e kavuşabilecekler mi?

Sevilen dizi Çöp Adam’ın yirmi sekinci bölümü 27 Eylül Çarşamba Star ekranlarında olacak. Bölümün konusu ise şöyle: İpek’in ellerinden kaçması başta Peri olmak üzere herkesi çılgına çevirir.

Sarp ise tüm olanları öğrendikten sonra herkesi şaşırtan planını uygulamaya koyar. Peri’nin terapiye gitmediğini öğrenen Tamer, Doktor Hanım’ı eve getirir ve onu tekrar terapiye gitmeye ikna eder.

Viran, İpek’in gözden kaybolmasının bir ekip işi olduğunu anlar. İpek’in Bülent’e olan beklenmedik telefonu herkesi yeniden alarma geçirirken Devrim’e kavuşmaya en yakın olunan an gelir çatar.

Çöp Adam, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Meriç Demiray, Volkan Sümbül, Okan Başar Bahar ve Pınar Göktaş tarafından kaleme alınıyor.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Vila Lostuvalı bulunuyor. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam’da; Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Derya Alabora, Lila Gürmen, Cankat Aydos, Ezgi Çelik, Aytek Şayan, Öykü Naz Altay ve Füsun Demirel, Salih Kalyon, Tilbe Saran yer alıyor.

Çöp Adam, yeni bölümüyle 27 Eylül Çarşamba 20.00’de Star’da.