Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi, Teşkilat ve Yargı dizilerine Star TV için rakip oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi, Teşkilat ve Yargı dizilerine Star TV için rakip oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’den Yargı ve Teşkilat dizilerine sürpriz rakip! Pazar akşamları dizi rekabetinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Daha önce Teşkilat dizisinin tüm kategorilerde birincilik elde ettiği Pazar akşamları, artık Yargı dizisi de zirvenin sahibi olmayı başardı… Kanal D’nin yeni dizisinin elde ettiği bu başarı, pazar akşamları için reyting rekabetini daha sert bir noktaya taşıdı.

Star TV’de bu rekabete katılmaya karar verdi. Kanalın yeni dizilerinden Benim Hayatım için 31 Ekim Pazar günü ilk yayın günü olarak seçildi… Genco Özak ve Nilsu Berfin Aktaş ikilisinin başrolünde yer aldığı Benim Hayatım dizisi ilk bölümü ile bu hafta başlayacak.

Dizinin kadrosunda dikkat çeken isimler buluştu. Öykü Çelik, Hira Koyuncuoğlu, Zeynep Kumral, Aleyna Solaker ve Savaş Özdemir yeni dizide dikkat çeken isimler olarak göze çarpıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibi, Teşkilat ve Yargı dizilerine Star TV için rakip oldu 5

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapımcılığını ve senaristliğini üstlenen Bahadır Özdener’in sahibi olduğu BVB isimli yapım şirketi tarafından hazırlanan dizi büyük bir merakla bekleniyor. Hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesinin anlatıldığı proje bir dram yapımı olarak öne çıkıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yönetmeni olarak 6 sezondur ekibin başında bulunan Onur Tan yeni dizinin genel yönetmenliğini üstlendi. Bahadır Özdener yapımcı, Onur Tan, genel yönetmen ve başrolde de Savaş Özdemir olunca yeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin bir ürünü gibi duruyor. Savaş Özdemir, dizide 6 sezon boyunca Tipi karakterine hayat vermişti ve geçtiğimiz sezon sonunda da yapımdan ayrılmıştı.

Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar gibi isimler de dizinin kadrosunda yer almakta… Benim Hayatım dizisinin reyting rekabetinde nasıl sonuçlar alacağı şimdiden merak konusu oldu.