Ana sayfa Sosyal Medya Dünyaca ünlü aktristten Türk dizilerine maço benzetmesi!…

Dünyaca ünlü aktristten Türk dizilerine maço benzetmesi!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugün pek çok Türk dizisi özellikle Latin Amerika ülkelerinde ilgiyle izlene dursun, dünyaca ünlü Venezuelalı oyuncu Lupita Ferrer verdiği bir röportajda Türk dizilerine ‘Maço’ benzetmesinde bulundu.

Latin Amerika ülkelerinde yayınlanan pembe dizilerin meşhur oyuncusu Lupita Ferrer bugüne kadar, Esmeralda, Rosalinda, Soledad gibi ülkemizde de çok bilinen yapımlarda rol aldı.

Bugün 74 yaşında olan Ferrer’in verdiği bir demeci TV eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medya hesabından yayınladı; Oyuncuyla bir röportaj yapıldığını ve Türk dizileri ile ilgili fikrinin sorulduğunu belirten Koloğlu, Lupita Ferrer’in  cevabını instagram paylaşımında yayınladı.

Dünyaca ünlü aktristten Türk dizilerine maço benzetmesi!... 7

Türk dizilerinin Latin Ameraka ülkelerini kasıp kavurduğunu ifade eden Sina Koloğlu paylaşımında Ferer’in yanıtını ise şu sözlerle aktardı; “Türk dizilerinin Latin Amerika’da yükselişini anlayamıyorum. Tek açıklaması olabilir, rakipleri yok. Çünkü dizilerde gösterilen çatışmalar, durumlar maço bir söylemde. Bunun bizim toplumumuz ile bir ilişkisi yoktur. Aynı şekilde günümüz yapımlarının takip ettiği söylemler ile de çok az ilgisi vardır.”

Lupite Ferrer,  bugün daha ‘modern’ bir anlayışta diziler çekiliyor, Türk dizileri bunların yanında, ‘modası geçmiş’ kalıyor iddiasında bulundu.

Oyunculuk kariyerine, 15 yaşında Shakespeare’in Hamlet filminde ‘Ofelia’ rolüyle başlayan Lupita Ferrer, 1960’larda Mario Moreno Cantinflas gibi aktörlerin yanında birçok Meksika ve Venezuela-Meksika film ortak yapımında çalıştı ve 1970’lerde Tony Curtis gibi oyuncularla Hollywood filmlerinde rol aldı.