Ana sayfa Foto Galeri Bennu Yıldırımlar’a göre evliliklerde aşk şekil değiştirdi

Bennu Yıldırımlar’a göre evliliklerde aşk şekil değiştirdi

tarafından ker_def

bennuyildirimlar1
ANNE OLMAK MUCİZEVİ BİR DUYGU
Annelik size ne kattı ve anne olduktan sonra hayatınızda neler değişti?
Bir gün kalktım anne oldum bütün hayatım değişti değil de 17 yıl öncesi sanki kendini hazırmış gibi hissederken aslında hiç bir zaman hazır olmadığını hissediyorsun. Kendi isteğinizle dünyaya getirdiğiniz bir varlığın büyümesini izlemek mucizevi güzel şekillenmesini görmek harika bir duygu. 3 kilo 350 gram’la başlayıp bir bakıyorsunuz kocaman bir insan olmuş.
Başka çocuk yapmayı düşünmediniz mi?
Bu tempo içerisinde sanırım ideal olanı bu oldu. Tabii ki bir kardeş kızıma çok güzel olurdu. Kızıma sorduğum zaman bir abisinin olmasını istiyor. Bende hep anlaşabileceğim bir abim olmasını isterdim. Ama benim görebildiğim örnekler illa çok kardeş olmak gerekmiyor. Çünkü insan hayatında kardeşi kadar sevebileceği çok güzel dostlarla karşılaşıyor. Benim kardeşim gibi sevdiğim çok insan var.
Yeni projeleriniz var mı bu sinema filmi dışında?
Bir sinema filmi daha çektim ama onu henüz daha açıklamıyoruz sözleşme gereği. Şehir tiyatrosunda Shakespeare’in en sevilen komedilerinden biri olan 12’nci Gece’de Olivia’yı oynuyorum. 29 Mayıs’ta Açık Hava Tiyatrosunda oynayacağız.
Hayatınızda aşk olduğunda nasıl biri oluyorsunuz?
Bir defa insan birçok şeye aşk duyar kendimi şanslı hissediyorum aşkla yapabildiğim bir mesleğim var diye. Bu da insanı daha zinde ve daha olduğundan genç gösterir diyebilirim. Büyüme ve gelişme duygusu tattığım her şey içimde aşk doğuruyor.