Ana sayfa Foto Galeri Bennu Yıldırımlar’a göre evliliklerde aşk şekil değiştirdi

Bennu Yıldırımlar’a göre evliliklerde aşk şekil değiştirdi

tarafından ker_def

bennuyildirimlar
22 YILDIR EVLİYİZ
Eşinizin sizin gibi oyuncu olmasının avantajları ve dezavantajları neler?
22 yıldır evliyiz. Tabii ki birbirini karşılıklı anlama bir birinin özgürlüklerini kısıtlamama. Her şey saygıdan geçiyor. Dezavantaj yaşamadım diyebilirim bir defa oyuncu oyuncunun halinden anlar.

AŞKIN ÖMRÜ VAR
Peki derler ya aşkın ömrü 3 yıl diye peki sizce de öyle mi?
Tabii canım öyle. Aşk dönüşür aşk olarak kalsa güzel olurdu ama formül olarak zarar verici olabilirdi. Sevginin dönüşmesinde fayda var. Dostluk, arkadaşlık ve konuşabilecekleriniz bitmemeli. Yoksa iki tane suskun insan olursunuz evin içerisinde. Bu da bir işe yaramaz.
Kızınız Ada’yla ilişkiniz nasıl?
17 yaşında şuan Ada. Kendi çocuğum diye söylemiyorum ama bayılıyorum kızıma. Bugüne kadar önemli bir sorun yaşatmadık birbirimize diye düşünüyorum. Çünkü paylaşımı seven, içini dökmeyi seven bir genç kız. O yüzden her şeyi söylemesi çok hoşuma gidiyor. İçi dışında bir çocuk.

Bu arada haftaya Anneler Günü’nü kutlayacağız. Sizinki de kutlu olsun! Bugüne dek evladınızdan aldığınız en özel hediye hangisiydi?
İlişkimizi kızımla ya da hiç bir yakınımla hediye üzerinden kurmadığım için bu sorunuzu çok güzel yanıtlayamayacağım. İnsanların birbirine sabah gülerek bakması bir kahvaltı sofrasını paylaşması en büyük hediye. Hediyeler bazında gitmiyor ilişki biz de.