Ana sayfa Dizi Haberleri Seher’e gıcık olan kaç kişi var? Veda Mektubu dizisinde yine bir Bennu Yıldırımlar klasiği yaşanıyor!

Seher’e gıcık olan kaç kişi var? Veda Mektubu dizisinde yine bir Bennu Yıldırımlar klasiği yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında karakterin ruhunu yansıtmak, izleyiciyi o hikayenin içine çekmek hiç de kolay değil ve Veda Mektubu dizisi de henüz yolun çok başında olan bir proje. Kanal D ekranında ilk 3 bölümü yayınlanan dizi, geçtiğimiz pazartesi akşamı reytinglerde umut ışığı yakan bir çıkış sergiledi. Henüz oranlar düşük ama dizinin hikayesi geliştikçe artma potansiyeli yüksek gözüküyor.

Dizinin başrolünde yer alan ve hikayede Seher karakteri ile izlediğimiz Bennu Yıldırımlar da daha şimdiden birçok izleyiciyi kendisine çekmeyi başardı. Dizide Emre Kıvılcım’ın canlandırdığı Mehmet karakterinin annesi olarak izlediğimiz Seher, seyircileri gıcık etti ve bu durum oyunculuk başarısı olarak tarif ediliyor.

Bennu Yıldırımlar’ın zaten bugüne kadar canlandırdığı karakterler ile çok güçlü bir karakter yaratma ustası olduğunu herkes iyi biliyor. 1990’lı yıllardan bu yana dizilerde yer alan, birçok sinema filminde de başrol oynayan Bennu Yıldırımlar, Yaprak Dökümü isimli unutulmaz dizide de Fikret karakterini canlandırmıştı.

Umutsuz Ev Kadınları projesi de uzun süren bir diziydi ve oyuncuyu Nermin karakteri ile birçok kişi hatırlayacaktır. Kadın dizisindeki Hatice Sarıkadı karakteri de efsane dizi karakterleri arasında yer almayı hak ediyor.

Seher'e gıcık olan kaç kişi var? Veda Mektubu dizisinde yine bir Bennu Yıldırımlar klasiği yaşanıyor! 7

Son dönemde ise Sadakatsiz ve ardından Kusursuz Kiracı dizilerinde izlediğimiz Bennu Yıldırımlar, Veda Mektubu projesine güç katan tecrübeli isimlerden birisi olarak öne çıktı.

Sosyal medya ortamında da oyuncuya yönelik birçok paylaşım görebilirsiniz. Bir izleyici diyor ki, “Seher’e gıcık oldum, demek ki Bennu Yıldırımlar müthiş.”

Bir başka diz hayranı ise, “Bennu Yıldırımlar da o kadar iyi oynuyor ki, içim sıkılıyor Seher’den…”

Nefret duygusunu da ekranda izleyicilere geçirmeyi başaran Seher karakteri, sosyal medyada tahammül edilemez bir anne olarak da tarif ediliyor.

Bennu Yıldırımlar’ın dizideki durumu adeta ‘oynamıyor rolü yaşıyor’ dedirten bir konumda…

Bennu Yıldırımlar, Seher karakteri için şöyle konuştu: “Seher sabırlı, otoriter, beklemeyi bilen ama beklediği gerçekleşmediği zaman da başka tepkiler veren birisi.”