Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisinin unutulmaz Hatice’si Bennu Yıldırımlar tam aradığı gibi bir rol buldu!

Kadın dizisinin unutulmaz Hatice’si Bennu Yıldırımlar tam aradığı gibi bir rol buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı performansları ile dikkat çeken tecrübeli oyunculardan Bennu Yıldırımlar, Kanal D ekranında başlayan Veda Mektubu dizisinde Seher karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı. 1990’lı yıllardan itibaren birçok dizide izlediğimiz oyuncu, özellikle Yaprak Dökümü dizisindeki Fikret karakteri ile akıllardan hiç çıkmadı.

Birbirinden çok farklı dizilerde rol alan ve son dönemde de Kadın dizisindeki Hatice karakteri ile sadece ülkemizde değil, dizinin yayınlandığı tüm ülkelerde büyük bir sevgi gören oyuncu, şimdilerde Veda Mektubu dizisiyle yeniden setlere dönmüş durumda.

Sadakatsiz dizisindeki konuk oyunculuğun ardından, bu sezonun başında Kusursuz Kiracı dizisinde çok farklı bir rolle ekranda yer almasına rağmen, projenin sadece 6 bölüm sürmesinin şanssızlığını tüm oyuncular yaşamıştı.

Bennu Yıldırımlar da aylar sonra yeniden sete çıktı ve Seher karakteri ile Veda Mektubu’nun başrollerinden birisi oldu.

Kadın dizisinin unutulmaz Hatice'si Bennu Yıldırımlar tam aradığı gibi bir rol buldu! 7

Oyuncu yeni projeye bir hayli güveniyor ve şu sözleriyle de bu güvenini ortaya koydu:

“Yeni başlayan bir aşkın hikayesi derken bitmemiş ve küllerinden doğan büyük aşkın kaosu Veda Mektubu… Kısacası aşkın başka, başka halleri olarak açıklayabilirim. Harika bir oyuncu kadrosuna sahip olması ve Most Production gibi güvenilir bir yapım şirketinin imzasını taşıması beni projeye yaklaştıran parametreler oldu.

Yönetmenimiz Deniz Çelebi Dikilitaş ile güzel bir uyum yakaladık. Birbirimizi anlayabiliyoruz ve birlikte şekillendireceğimiz yeni bir karakteri canlandıracak olmanın heyecanı içindeyim.”