Ana sayfa Kadın Haberleri Bensu Soral’ın eski rol arkadaşı Dilan Çiçek Deniz’den bir ricası var!

Bensu Soral’ın eski rol arkadaşı Dilan Çiçek Deniz’den bir ricası var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Dilan Çiçek Deniz ve Bensu Soral birlikte rol almıştı. İki ünlü oyuncunun dostlukları da o günden bu günlere bir hayli gelişti. Koronavirüs salgını nedeniyle birçok ünlü gibi Dilan Çiçek Deniz de kendisini evine kapattı.

Karantina günlerini yalnız geçirdiğini belirten Dilan Çiçek Deniz, bu süreçte tekrar yazılar yazmaya başladı. Yemek işinde hala iyi olmadığını itiraf eden oyuncu, zamanının büyük bölümünü yazılar yazarak ve bunları da sevdiklerine yollayarak geçiriyor. Ünlü oyuncu bu çabasını instagram hesabından takipçilerine paylaştı.

Bensu Soral'ın eski rol arkadaşı Dilan Çiçek Deniz'den bir ricası var! 9

Dilan Çiçek Deniz, “Yalnızlığın hükümdarları olduğumuz bu süreçte yazı yazmaya tekrar başlamak iyi geldi. Yazdıklarımı sevdiklerime yollamak da. Yemek işinde hala çok iyi değilim, o yüzden boş tabağı yazıyla yollamak istedim. İçlerinden biri benim yazı yolladığım tabağı boş göndermek istememiş olacak ki yazım için şu an paylaştığım bu hediyeyi yolladı. Umarım lezzetlidir. Umarım yazımı keyifle okursunuz. Sevgiler…” diye yazdı.

Bensu Soral'ın eski rol arkadaşı Dilan Çiçek Deniz'den bir ricası var! 10

Bensu Soral bu paylaşıma not bıraktı.Esri rol arkadaşını öven Soral, “Lütfen hep yaz sen” diye ricada bulundu. Dilan Çiçek Deniz de kalp emojsi ile yanıt verdi.

Bensu Soral'ın eski rol arkadaşı Dilan Çiçek Deniz'den bir ricası var! 11

Şarkıcı Simge Sağın “Nefis”diyerek yazıyı beğendiğini belirtti.

Takipçileri de Dilan Çiçek Deniz’in yazılarını övdü ve çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.