Ana sayfa Güncel Haberler Pelin Akil – Anıl Altan çiftinin hayatı bir film gibi!

Pelin Akil – Anıl Altan çiftinin hayatı bir film gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü çift Pelin Akil ve Anıl Altan, sosyal medya sayesinde hayatlarını adeta bir film tadında takipçilerine sunuyor… Çift, hem instagram hesapları üzerinden hem de youtube kanalından videolar yayınlayarak, takipçilerine evlerinin kapılarını sonuna kadar açtı.

Önceki hafta Pelin Akil’in doğum günü, ardından Anin ve Lina’nın 1. yaş kutlamaları son olarak da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması yapıldı. Çift tüm bu etkinliklerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Şimdi de o günlerde kaydedilen ve yayınlanmayan görüntüler youtube kanalı üzerinden paylaşıldı. Pelin Akil ve Anıl Altan’ın videosunu izleyenler sanki bir film izliyormuş gibi hissediyor.

Ünlü çift, bebekleri ile birlikte hayatlarını takipçilerinin önünde yaşıyor.

Pelin Akil, yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: “Anıl bana doğum günü pastası yaptı, hem de hayatımda yendiğim en lezzetli iki katlı pastayı yapma becerisine sahipken günlük hayatta bu mutfağa adım atmamak ne demek Altan? Youtube’dan izleyebilirsiniz evde geçen tatlı doğum günü partimi ve tabii ki Anıl’ın kayıtlara geçen pasta macerasını.”