Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Okan Bayülgen dizi aşklarına laf attı!

Okan Bayülgen dizi aşklarına laf attı!

tarafından ker_def

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Haber Global ekranlarında Buket Aydın’ın sunumuyla ekrana gelen Tarafını Seç isimli programa Gülber Ergen ile birlikte konuk oldu.

Dizi oyuncularının topluma örnek olması konusu konuşulduğu sırada Okan Bayülgen’in bir sözü dizi aşklarına yönelik eleştiri taşıyordu… Programda oyuncunun topluma örnek olmak gibi bir misyonu olmadığı fikrini savunan Okan Bayülgen, dizi oyuncularına laf attı.

Okan Bayülgen, şu sözleri ile yeni bir tartışma başlatmış oldu. “Günümüzde dizi oyuncularını hemen rol arkadaşıyla evlendiriyorlar, 1-2 çocuk yapıyor, bir de daire alıyor. Diyorlar ki siz artık topluma örnek oldunuz. O zavallılar nasıl topluma örnek olsun?”

Geceye sert açıklamalarıyla damga vuran Okan Bayülgen sosyal medya fenomenlerini de hedef aldı.

Fenomenlik konusunda açıklama yapan Bayülgen, “Onların hepsi çöp! Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiçbir şey olmaz onlardan. Bazı aplikasyonlar geçerliliğini koruduğu sürece bir şeyler yapabilen, bu yolla 3 kuruş kazanabilen insanlar onlar” ifadelerini kullandı.

Ünlü şovmen, sosyal medya uygulamaları ile meşhur olanların yok olacağını da düşünüyor. Bayülgen, “İnstagram, tiktok dünyası yüksek ahlaksızlık! Bu uygulamalar da yok olacak, Vine fenomenlerinin yok olması gibi. Bu büyük bir pornografi” diye konuştu.