Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere’ye teklif gitti! Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi çok trajik olacak!

Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere’ye teklif gitti! Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi çok trajik olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yazar Büşra Cebe’nin 2021 yılında ilk baskısı gerçekleştirilen Siyaha Bulaşan Kadınlar romanından uyarlanan yeni dizi için çalışmalar sürüyor. Her kadının hayatında bir kez olsun acıya bulaştığı fikrini ortaya atan Büşra Cebe, her siyahın da bir izinin kaldığını belirtiyor.

Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için 6 kadın başrol oyuncusu aranıyor. Disney Plus için çekilecek dizi için düşünülen isimler arasında Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere’nin de bulunması yapımı bir hayli öne çıkarttı.

Bu üç isim de kendilerine teklif edilen rolü kabul eder mi? Üç ünlü kadın oyuncuyu da aynı dizide izlemek birçok izleyici için hayal ötesi bir durum. Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil isimli karakterlerin başlarından geçen olayları anlatan dizide her karakterin güçlü bir hikayesi var.

Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere'ye teklif gitti! Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi çok trajik olacak! 41

Kitapta her siyahın bir iz bıraktığı, her izin bir hikaye anlattığı ve her hikayenin de bir kahramanının olduğu vurgusu yapılıyor. Hiçbir kahramanın normal olmadığı, süper güçler bir yana süper deliliklerin de bu kahramanlarda var olduğu fikri üzerinden ilerleyecek olan dizide, trajik olaylar olacak.

Bazı karakterlerin akıl almaz acıları, kiminin yok sayılamaz hataları, yanlış seçimleri, öfkeleri… Yani 7 kadın karakterin yaşadığı trajik olaylar Disney Plus’un yeni dizisinin konusunu oluşturuyor.

7 kadın karakterin hem acılarını hem sorunlarını hem de seçimlerini anlatan Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için Medyapım çalışmalarını sürdürüyor. Özer Feyzioğlu’nun yönetmen olarak yer alacağı dizinin oyuncu kadrosu da yakında netleşecek.

Beren Saat, Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere'ye teklif gitti! Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi çok trajik olacak! 42

Siyaha Bulaşan Kadınlar’da Büşra Cebe bir grup İstanbullu kadının kesişen yaşamları üzerinden bizi siyahın tüm tonları ile yüzleştiriyor! Cebe kitabı yazmasının amacını ise şu sözlerle açıkladı:

“Bu kitabı yazarken en büyük temennim yaşadığı acının altında ezilen ve kendini çaresiz hisseden tüm kadınlara ulaşıp; yalnız, çaresiz, günahkâr olmadığını ve en önemlisi yeryüzünün en güçlü kahramanlarının kendileri olduğunu fark ettirmekti.”