Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beren Saat ve Kenan Doğulu meselesinde yeni iddia!

Beren Saat ve Kenan Doğulu meselesinde yeni iddia!

tarafından zk zk

Ünlü Oyuncu Beren Saat ve eşi Şarkıcı Kenan Doğulu ilişkisinde neler oluyor? Beren Saat’in sosyal medya paylaşımının ardından iddialar havada uçuşmuştu. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

YouTube’da yayınlanan Magazin Noteri programında ünlü çift ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Beren Saat, 26 Şubat’ta yaptığı doğum günü paylaşımında, trajik bir şekilde hayatını kaybeden eski sevgilisinden, etrafındaki nefretten ve hayatının ikinci yarısının daha iyi olacağından bahsetmiş, paylaşımı akılları karıştırmıştı. Geçen yıl eşinin doğum gününü sosyal medyasında paylaşan Kenan Doğulu da bu sene herhangi bir paylaşım yapmamıştı. Kenan Doğulu iddiaları reddetmiş ancak Beren Saat bir fotoğraf dışında dün Kenan Doğulu ile tüm fotoğraflarını silmişti.

Beren Saat ve Kenan Doğulu meselesinde yeni iddia! 7

Yine de şu ana kadar, Beren Saat –Kenan Doğulu ya da yanındaki kişilerden herhangi bir açıklama gelmemişti.

Magazin Duayeni Ali Eyüboğlu ve televizyoncu sunucu İlkay Buharalı’nın hazırladığı, YouTube’da yayınlanan ‘Magazin Noteri’ programında Ali Eyüboğlu’ndan gündemi sarsacak açıklamalar geldi.

“Kenan Doğulu ile konseri öncesi röportaj yapmak istedim fakat iletişimi sağlayan kişi Kenan Doğulu’nun özel hayatı ile ilgili problemler yaşadığını bu nedenle özel hayatı ile ilgili röportajı ertelemek istedi” dedi. Oysaki aynı konser çıkışında Doğulu tüm iddiaları yalanlamıştı.

Tüm bunlar Beren – Kenan evliliğinin tehlikede olduğu ve Kenan Doğulu’nun evliliği devam ettirebilmek için Beren Saat’i ikna etmeye çalıştığı iddialarını güçlendirdi.