Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’i sevindiren hediye! Aslıhan Güner’in sevimliliği! Nur Fettahoğlu’nun uğuru!

Beren Saat’i sevindiren hediye! Aslıhan Güner’in sevimliliği! Nur Fettahoğlu’nun uğuru!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla gündeme gelen ünlü isimlerin, günlük ev hallerini ya da setten pozlarını takipçileri ilgiyle izliyor. Instagram hesaplarından paylaşım yapan ve takipçilerinin övgülere boğduğu üç kadın oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Aslıhan Güner var.

Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Yıldız’ı olarak ekrana geliyor. Oyuncu, kızıl saçlarıyla birlikte daha da çok dikkat çekmekte. İsmail Demirci ile ekranda iyi bir uyum yakalayan Güner, partneriyle de zaman zaman esprili set arkası video ve fotoğraflarını yayınlıyor.

Ordu’da çekimleri yapılan dizi Cumartesi akşamları ekrana gelirken, sezon boyunca kısa aralıklarla İstanbul’a dönen Güner, eşi Mert Kılıç ve ailesinden de uzakta.

Aslıhan Güner, instagram’da da hayli etkin. Oyuncu dizinin kamera arkasından sık sık paylaşımlar yapıyor. Son olarak ise kendisinin 4 farklı mimikle yer aldığı bir kolaj fotoğrafını yayınladı.

Aslıhan Güner, “Güzel bir gün ” notuyla yaptığı paylaşımda güzelliğiyle de dikkat çekiyor… İşte değişik halleriyle Aslıhan Güner…

Beren Saat'i sevindiren hediye! Aslıhan Güner'in sevimliliği! Nur Fettahoğlu'nun uğuru! 9

En son Netflix’in Atiye dizisinde oynayan Beren Saat, çok etkin bir kullanıcı olmasa da son dönemde daha çok paylaşımlar yaptığı görülmekte.

Beren Saat, Biricik Suden’in kendisine gönderdiği kıyafeti giyip aynada pozunu verirken, Suden’e de teşekkür notunu eklemiş.

İşte hem spor hem şık Beren Saat…

Beren Saat'i sevindiren hediye! Aslıhan Güner'in sevimliliği! Nur Fettahoğlu'nun uğuru! 10

Star TV’de yayınlanan Babil dizisi, geçtiğimiz aylarda ekrana veda etmişti. Dizide Eda karakterini oynayan Nur Fettahoğlu ise finalin ardından daha çok vaktini kızı Elisa ile geçirmeye başladı.

Sık sık evdeki keyifli anlarını paylaşan oyunu, bu kez de tüm doğallığıyla kolyesini paylaşıyor. Yüzünde hiç makyaj olmayan oyuncunun üzerinde de pijamasıyla sabah pozu olduğu da anlaşılıyor.

Fettahoğlu, boynundaki kolyenin uğuru olduğunu ekliyor notuna…

Beren Saat'i sevindiren hediye! Aslıhan Güner'in sevimliliği! Nur Fettahoğlu'nun uğuru! 11