Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin Harika’sı Gözde Türker evleniyor!

Kardeşlerim dizisinin Harika’sı Gözde Türker evleniyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde oyunculuğu ile dikkat çeken isimlerden birisi de Gözde Türker, Oyuncu, dizide oynadığı Harika karakteri sevilmese de başarılı performansı ile beğeni topluyor. Daha önce Poyraz Karayel, İstanbullu Gelin, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde de rol alan oyuncu, özel hayatı ile ilgili konuştu.

1993 doğumlu ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, 2013’te başladığı kariyerine sağlam adımlarla devam ediyor.

Sokakta magazinciler ile karşılaşan oyuncu, kısa bir sohbet sırasında kendisi ve Kardeşlerim dizisi ile ilgili konuştu. TV100’de yer alan röportajında özel hayatına da değindi ve yakında evleneceğini açıkladı.

Tiyatrocu olan oyuncu, sinema ve dizilerde rol almayı da çok sevdiğini anlatırken, Kardeşlerim dizisinde oynadığı Harika sevilmese de insanların ön yargılı olmaması gerektiği, karakterin hayat hikayesinin ve yaşadıklarının da dikkat edilecek bir unsur olduğunu vurguluyor.

Bu arada parmağındaki yüzük de sorulan oyuncu, yakın zamanda evlenmeyi planladığını da ilk kez anlattı. Gözde Türker, nişanlısının oyuncu olmadığını söyledi.

Kardeşlerim dizisinin Harika'sı Gözde Türker evleniyor! 7

“Temmuz’da inşallah evleneceğiz, çok yoğun çalıştığımız için bir türlü evlenemiyoruz” diyen Türker, müstakbel eşinin diş hekimleri ile çalıştığını, implant ve diş malzemeleri sattığı da belirtti.

İşte Gözde Türker’in röportajının tamamı: