Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’in falındaki kuş gülümsetti! Nurgül Yeşilçay’ın teknolojiyle başı belada!

Beren Saat’in falındaki kuş gülümsetti! Nurgül Yeşilçay’ın teknolojiyle başı belada!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü İsimlerin sosyal medya paylaşımları, takipçileri tarafından da ilgiyle izleniyor. Dizileriyle, filmleriyle gündemde olan oyuncular, aynı zamanda günlük hayattan kimi paylaşımlarıyla da hayranlarını mutlu ediyorlar. Şimdilerde Netflix’in Atiye dizisiyle gündemde olan Beren Saat ve Fox’u Kefaret dizisinde oynayan Nurgül Yeşilçay’ın son paylaşımlarına bir bakalım…

Beren Saat, bir dönem sosyal medyaya mesafeli duruyordu ama şimdilerde daha çok ısınmış görünüyor. Oyuncu, günlük hayatından da keyifli anlarını zaman zaman takipçileriyle paylaşmakta.

Bazen sosyal sorumluluk içiren mesajlarıyla dikkat çekerken, kimi zaman da eşi Kenan Doğulu veya arkadaşları ile çekilen fotoğraflarını paylaşıyor. Oyuncu, Yılbaşı akşamı takipçilerinin de yeni yılını kutlayan paylaşımıyla dikkat çekmişti.

Beren Saat bu kez instagram hesabının story bölümünden kahve falında çıkan ilginç figürü gösterdi. Saat, fal bakmak için kapattığı fincanın tabağında kuşa benzeyen şekli gösterirken, pembe bir gaga çizmeyi de ihmal etmemiş!

Beren Saat'in falındaki kuş gülümsetti! Nurgül Yeşilçay'ın teknolojiyle başı belada! 9

Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın ise teknoloji ile başı dertte! Yeşilçay, esprili kişiliğiyle sosyal medyayı da etkin kullanan bir isim olarak merakla takip ediliyor. Kefaret dizisinde oynadığı Zeynep karakteri ile gündemde olan oyuncu, zaman zaman evinden yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çekiyor.

Oğlu Nejat’ın arkadaşları, yeğeni Buse Çelik, sevgilisi Yapımcı Necati Kocabay ile evdeki hallerini paylaşıyor çoğu kez. Oyuncu bu kez sosyal medyadan  bir canlı yayın yapmaya niyetlenmiş ama pek başarılı olamamış!

Beren Saat'in falındaki kuş gülümsetti! Nurgül Yeşilçay'ın teknolojiyle başı belada! 10

Devreye de ev ahalisi girerek kendisine yardımcı olmaya çalışmış. Yeşilçay, bağlantı kurmaya çalışırken yaşadığı acemiliği aktarmakta son paylaşımında.

Beren Saat'in falındaki kuş gülümsetti! Nurgül Yeşilçay'ın teknolojiyle başı belada! 11