Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’dan Enis Arıkan’a yaş günü sürprizi! Nur Fettahoğlu’ndan kardeşi ile normalmiş pozu!

Ezgi Mola’dan Enis Arıkan’a yaş günü sürprizi! Nur Fettahoğlu’ndan kardeşi ile normalmiş pozu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlüler dünyasından renkli sosyal medya paylaşımları, pek çok kişinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Şimdilerde sosyal medya sayesinde hayranlarına direk ulaşan ve yaptıkları paylaşımlarla kendi magazinlerini de oluşturan ünlü isimler, takipçileri tarafından ilgiyle izleniyorlar.

Bu ünlü isimler arasında dostluklarıyla dikkatleri çeken Ezgi Mola ve Enis Arıkan’a bakalım önce. İki oyuncu, konservatuvar yıllarından beri ayrılmamış, dostluklarıyla da dikkat çeken ve artık kardeş gibi yakın iki isim. Her fırsatta birbirleri hakkında güzel sözler söyleyen ama kimi zaman da esprili yorumlarıyla sosyal medyada ilgiyle takip edilen isimler.

Ezgi Mola, son dönemde TRT1’de oynadığı Masumlar Apartmanı dizisiyle de gündemden düşmüyor. Yılbaşı akşamı ise O Ses Türkiye’de sahneye çıkan Enis Arıkan’a bir sürpriz yaparak Ebru Gündeş’in jüri koltuğunda birlikte oturarak hem Arıkan’ı hem de izleyenleri şaşırttı.

İki oyuncu arkadaşın birbirlerine takılmaları, izleyiciye de keyifli anlar yaşatmıştı. Bu eğlenceli görüntülerden sonra Ezgi Mola, 3 Ocak’ta doğum günü olan Enis Arıkan ile aşağıdaki pozu verdi.

Ezgi Mola'dan Enis Arıkan'a yaş günü sürprizi! Nur Fettahoğlu'ndan kardeşi ile normalmiş pozu! 11

Instagram sayfasından arkadaşını bu özel gününde de yalnız bırakmadığını gösteren Ezgi Mola ve Arıkan, keyifli anlarını takipçileriyle de paylaştılar…

Ezgi Mola'dan Enis Arıkan'a yaş günü sürprizi! Nur Fettahoğlu'ndan kardeşi ile normalmiş pozu! 12

Bir diğer ilgiyle takip edilen isim ise Nur Fettahoğlu. Star TV’de ekrana gelen Babil dizisinde oynamıştı oyuncu. Ancak dizi beklenen ilgiyi göremeyince ne yazık ki 20. bölümde ekrana veda etti.

Nur Fettahoğlu, şu sıralar zamanının büyük çoğunluğunu küçük kızı Elisa ile geçiriyor ve zaman zaman da evdeki hallerinden paylaşımlar yapıyor.

Oyuncu bu kez kardeşi Mustafa Fettahoğlu ile bir pozlarını paylaştı. İki kardeşin birbirlerine olan benzerlikleri dikkat çekerken, ilginç pozlarına yaptıkları yorum da güldürdü.

Ezgi Mola'dan Enis Arıkan'a yaş günü sürprizi! Nur Fettahoğlu'ndan kardeşi ile normalmiş pozu! 13

 

Fettahoğlu, yukarıda kardeşiyle görülen fotoğrafı için ‘Normalim, normalsin, normaliz. İnandın mı?’ şeklinde esprili bir yorum yapmakta. Bu sözlere “Ben normalim, insanlar değil” yorumunu yapan kardeşi Mustafa Fettahoğlu da ünlü oyuncu da ‘Ben de ” yanıtını veriyor…

Ezgi Mola'dan Enis Arıkan'a yaş günü sürprizi! Nur Fettahoğlu'ndan kardeşi ile normalmiş pozu! 14

Ezgi Mola'dan Enis Arıkan'a yaş günü sürprizi! Nur Fettahoğlu'ndan kardeşi ile normalmiş pozu! 15