Ana sayfa Sinema Bergen filmi ertelendi ise bu Serenay Sarıkaya’nın şansıdır!

Bergen filmi ertelendi ise bu Serenay Sarıkaya’nın şansıdır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir hazırlıkları devam eden Bergen filminin çekimlerinin belirsiz bir tarihe ertelendiği iddiası ortaya atıldı. Takvim gazetesindeki habere göre Serenay Sarıkaya’nın Bergen’i canlandıracağı projenin çekimlerinin ne zaman yapılacağı bilinmiyor.

Koronavirüs salgını öncesinde Haziran ayında çekimlerin başlaması bekleniyordu. Serenay Sarıkaya da hazırlıklarını sürdürmekteydi. Hatta ünlü oyuncunun koronavirüs nedeniyle evde kaldığı bu dönemde hazırlıklarını yoğunlaştırdığı bilgisi de gelmişti.

Bergen rolü için büyük çaba sergileyen Serenay Sarıkaya’yı düşündüren şey ise sesinin ve şarkı ritminin arabesk müziğe pek de yatkın olmaması. Bergen gibi şarkılar söylemeye çalışan oyuncu, aracındayken bile Bergen şarkılarını dinleyerek kendini arabesk müziğe adapte etmeye çalışıyordu.

Magazin basınında da yer alan haberlerde, Serenay Sarıkaya’nın tüm çabalarına rağmen şan derslerini aldığı hocasının uyarısı dikkat çekmişti.

“Senin sesin daha Avrupai, arabeske yatkın değil” eleştirisi alan Serenay Sarıkaya, ders sayısını artırmıştı. Kariyeri için Bergen filmini çok önemseyen ünlü oyuncu, bir röportajında “rüya projem” diyerek Bergen filmine verdiği önemi anlatmıştı.

Bergen filmi ertelendi ise bu Serenay Sarıkaya'nın şansıdır! 7

Hiçbir şeyin aceleye gelmesini istemeyen Serenay Sarıkaya için çekimlerin ertelenmesi büyük bir şans. Artık çalışmak için daha çok zamanı var. Hem Bergen’in hayatına yönelik daha yoğun çalışmalar gerçekleştirebilir hem de şan dersleriyle sesini arabesk müziği seviyesine getirmek için zaman bulabilir.

Serenay Sarıkaya’nın Bergen’in ailesi ile görüşmesi ve hayatına dair bazı detaylar alması, o hayayı soluması da iyi bir çalışma olacaktır. Oyuncu, böyle bir girişimi de düşündüklerini söylemişti.

Serenay Sarıkaya, Bergen filminin önemini, şu sözleriyle anlatıyor:

“Hakikaten benim kariyerimde çok önem verdiğim bir iş bu. O yüzden hiçbir şeyin aceleye gelmesini istemiyoruz. Bu projeyi hakkıyla gerçekleştirmeyi çok istiyoruz. Daha emin adımlarla, içimize sindire sindire ilerliyoruz.”