Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay’ın doğallığına hayran olan çok kişi var!

Doğa Rutkay’ın doğallığına hayran olan çok kişi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show’da Yeter olarak izlediğimiz Doğa Rutkay, sosyal medya paylaşımları ile de son dönemde adından çok söz ettiriyor. İkiz bebekleri Rutkay Kerim ve Piraye ile yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşan oyuncu, eğlenceli ve bilgi veren içerikler üretiyor. Doğa Rutkay, çocukları ile mutluluğunu sergilediği paylaşımlarının yanı sıra, kadınlara bilgi veren farklı konularda yayınlar da yapıyor.

Çocuk bakımından, ev temizliğine, yemek tariflerine, hayvanlara karşı duyarlılıktan doğaya sahip çıkmaya kadar Doğa Rutkay’ın bir çok konuda takipçilerine bilgiler sunmaya çalıştığını görebilirsiniz.

blank

Son dönemin sosyal medyada yükselen yıldızlarından olan Doğa Rutkay, takipçilerinin gözünde hem doğal birisi hem de hayat dolu.

Enerjisi ile çevresindeki herkesi etkileyen, takipçilerine de mutluluk saçan Doğa Rutkay, bu özellikleri ile takdir ediliyor.

Ünlü oyuncu bebekleri ile her halini paylaşıyor, hem eğleniyor hem bilgilendiriyor.

blank

Doğa Rutkay’ın bu durumuna dikkat çeken bir takipçisinin şu yorumu her şeyi net bir şekilde anlatıyor:

“Ne tatlı kadınsın, bayılıyorum senin doğallığına, gülüşüne… Kocan çok şanslı, senin gibi tatlı bir kızla evlendiği için… Hayat dolu, enerjik ve insanlara güzel enerjiler veren… Instagram’da o kadar kişi takip ediyorum, bana en tatlı enerjileri, samimiyeti, güzel, hoş duyguları veren sensin. Hep mutlu ol sevdiklerinle.”
blank