Ana sayfa Sosyal Medya Fırat Tanış’ın aile fotoğrafına bakan şoke oldu! Tanıyana aşkolsun, ikizi gibi!

Fırat Tanış’ın aile fotoğrafına bakan şoke oldu! Tanıyana aşkolsun, ikizi gibi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Fırat Tanış, ekrana son olarak Show TV’deki Arıza dizisinde Cabir karakteri ile gelmişti. Sinema-tiyatro ve dizilerde rol alan oyuncu, rol aldığı her projede oyunculuğu ile kendinden söz ettiren bir isim. Karakter oyuncusu olarak oynadığı yapımlarda ön plana çıkıyor. Tanış’ın ismi şu sıralar Netflix için çekilecek olan Kulüp dizisiyle anılıyor.

Fırat Tanış’ı sosyal medyada takip edenler, son yaptığı paylaşımı görünce uzun süre fotoğrafa bakmaktan kendilerini alamadılar! Zira, ailesi ile birlikte çekildikleri bir pozlarını paylaşan oyuncunun abisi ile benzerliği çok şaşırtıcıydı!

Adeta ikiz gibi birbirlerine benzeyen abisini kendisi sananlar da oldu. Yorumları sınırlayan ama gelen bazı yorumlarda da Tanış’a abisine olan benzerliği konusunda ne kadar şaşırdıklarını söyleyenler hiç de haksız değiller.

Zira oyuncuyu uzun süre boyunca saçları sakalları uzun görmüştük. Oysa bir süredir saçlarını kısaltıp, sakallarını ve bıyıklarını da kesti. Bu detayı bilmeyenler için fotoğrafa ilk baktıklarında sağdaki kişiyi Fırat Tanış sananlar çoğunlukta. Gözlüklü olmaları da bu durumda büyük etkin!

Ancak Tanış, ablasının yanında oturmakta. Annesi, babası, abisi ve ablasıyla aile pozlarını aşağıda görebilirsiniz. Aras, Dicle ve Fırat isimlerini vermiş ailesi üç kardeşe…

Fırat Tanış,

Fırat Tanış'ın aile fotoğrafına bakan şoke oldu! Tanıyana aşkolsun, ikizi gibi! 8

Fırat Tanış'ın aile fotoğrafına bakan şoke oldu! Tanıyana aşkolsun, ikizi gibi! 9