Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel dizilere dönüyor! İşte yeni dizisi Kanlı Yayın’daki partneri…

Bergüzar Korel dizilere dönüyor! İşte yeni dizisi Kanlı Yayın’daki partneri…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, uzun süredir setlerden uzaktaydı. En son Vatanım Sensin dizisinde rol alan oyuncu, bir sezon ara vermiş ve sonrasında bir tiyatro oyunu ile sahneye çıkmıştı. Daha sonra ikinci çocuğu Han’a hamile kalan oyuncu, uzunca bir zaman setlerden uzak kaldı.

Pandemi döneminin de araya girmesiyle birlikte dizilere karşı mesafeli bir duruş sergileyen Korel, bir süre önce eşi Halit Ergenç ile sokakta karşılaştığı magazincilere bu süreci biraz daha evde geçirmeyi düşündüğünü söylemişti.

Ayrıca kendisine gelen pek çok teklifi de teşekkür ederek geri çevirmek durumunda kaldığını anlatan oyuncu, tam olarak içine sinen bir proje olduğunda ise düşünebileceğini de söyleyerek kapıyı aralık tutmuştu.

Anlaşılan Korel’in gönlünü çalan bir proje oldu Kanlı Yayın! Televizyon ekranında değil, dijitali tercih eden pek çok isim gibi Korel de tercihini dijitalden yana kullandı.

Kanlı Yayın dizisinin Exxen’de yayınlanacağı konuşuluyor ama henüz açıklanmadı. Korel de konuyla ilgili bir açıklama yapmamıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde Korel’in dizide Neslihan isimli bir kadını canlandıracağı bilgisini veriyor. Saran Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizide Bergüzar Korel ile başrolde yer alacak olan erkek oyuncu da belli oldu!

Bergüzar Korel dizilere dönüyor! İşte yeni dizisi Kanlı Yayın'daki partneri... 8

Yönetmenliğini Can Ulkay’ın yapacağı, Selim Erkul’un senaryosunu yazdığı dizinin başrollerinden birisi de Serkan Altunarak!

Bergüzar Korel’in oynadığı Neslihan’ın eşi Vural’a hayat verecek Altunorak. Bu arada bir başka başarılı isim Yiğit Özşener de dizide Nejat isimli bir polisi oynayacak. Özşener son olarak Ramo dizisinde Yavuz karakterine hayat veriyordu.

Bergüzar Korel dizilere dönüyor! İşte yeni dizisi Kanlı Yayın'daki partneri... 9

Bir genç kızın ölmesiyle birlikte başlayan hikayeyi anlatan Kanlı Yayın dizisinin şimdiden 10 bölüm olarak çekilmesi planlanmakta.