Ana sayfa Dizi Haberleri Ayak fetişizmi sahnesi ile Yalı Çapkını dizisine damga vuran Ediz Akşehir, şimdi zor anlar yaşıyor!

Ayak fetişizmi sahnesi ile Yalı Çapkını dizisine damga vuran Ediz Akşehir, şimdi zor anlar yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde Saffet karakterini canlandıran isim Ediz Akşehir oldu. Dizinin ilk sezonunda sonlara doğru hikayeye katılan oyuncu, sette çok iyi karşılandığını söyledi.

Ediz Akşehir, “Ben biliyorsunuz diziye sonlara doğru dahil oldum. Dizinin başından itibaren müthiş bir izlenmesi var. Çok özel çok sıcak karşılandım” diye konuştu.

Dizinin hikayesinde ‘ayakkabı koklama’ ve ‘ayak masajı’ sahneleri ile dikkatleri çeken ve sosyal medyada da çok konuşulan Ediz Akşehir, ilginç yorumlar da alıyor.

‘Ayak fetişizminin’ sosyal medyada gündem olmasına neden olan Saffet karakteri, Suna ile olan gerdek gecesindeki tavırları ile çok konuşulmuştu. Suna’nın ayakkabılarını kokladığı, ayaklarına masaj yaptığı sahne dizinin hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı ve sosyal medyada çok ilginç yorumlar yapıldı.

Ayak fetişizmi sahnesi ile Yalı Çapkını dizisine damga vuran Ediz Akşehir, şimdi zor anlar yaşıyor! 7

Oyuncu, “Kendimden tiksindirmek istemiyordum. Genel itibariyle yorumlar güzel. Çok sinir bozucusun, kötüsün, iğrençsin ama oyuncu olarak bunu iyi yapıyorsun” diyerek gelen yorumlardan bahsetti.

Oyuncu bu sahneden sonra dizinin takipçilerinin birçok ayak fotoğrafı yollaması ile de zor anlar yaşamaya başlamış.

Sürekli izleyicilerden ‘ayak fetişizmi’ ile ilgili fotoğraflar aldığı ortaya çıkan Ediz Akşehir, bu tür paylaşımlara bakmamaya çalıştığını söyleyerek gülümsetti.

Beril Pozam ile iyi bir partnerlik ilişkisi yürüttüklerini de röportajında ifade eden Ediz Akşehir, bu sahne öncesi aralarında yaşananları da şu sözlerle anlattı:

“Onunla orada kurduğumuz iletişim, o rahatlık sahneye de yansıdı. Sonrasında Alptekin hoca, o da sağ olsun. Güzel bir tarafa doğru gitti. Sahne iyi oldu. Çok tedirgin edici. Ben cesaret edemediğim mesela yayınlandığında izlemeye. Yani ilk önce cesaret edemedim çünkü neyle karşılaşacağımı bilmiyordum.”

Ediz Akşehir, rol arkadaşları Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun aşk yaşadığının hatırlatılması üzerine ise, “Bir şey söyleyebilecek durumda değilim” diyerek bu konuya girmek istemedi.

Dizinin setinde güzel bir arkadaşlık olduğunu dile getiren oyuncu, gelecek sezonda da projede olmaya devam edeceğini söyledi.