Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel ve Hatice Şendil’in SMA’lı çocuk için ünlülerle canlı bağlantı, sosyal medyayı salladı!

Bergüzar Korel ve Hatice Şendil’in SMA’lı çocuk için ünlülerle canlı bağlantı, sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- İki ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve Hatice Şendil, uzun süredir sosyal medya hesaplarından SMA hastası çocuklar için çağrıda bulunuyorlar. Şimdiye kadar yaptıkları kampanyaların da desteğiyle 12 çocuğun yurt dışındaki tedavisi için gereken para toplandığını açıkladı iki oyuncu. Dün akşam instagram’dan canlı bağlantı yapan iki oyuncu, 6 saat boyuncu SMA hastası Poyraz Ali için ilaç parası toplamaya çalıştı.

İki oyuncunun bu çabasına pek çok ünlü dostu da destek verdiler. Canlı olarak yayına bağlanan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in katıldıkları anda 65 binde olan izleyici sayısı bir anda 145 bine çıktı. Yayına ayrıca dizi setlerinde olan oyuncular da katıldı. Hekimoğlu dizisinin setinden Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz da bağlandı ve 15 bin TL bağışladıklarını duyurdular.

Bergüzar Korel ve Hatice Şendil'in SMA'lı çocuk için ünlülerle canlı bağlantı, sosyal medyayı salladı! 13

Aynı zamanda yine canlı bağlantıyla katılan Ezgi Mola da iki ünlü ismin çabalarını takdir ederek “Biz de 15 bin TL bağışlıyoruz” ifadesini kullandı. Gecenin sürprizi ise Dominik’ten bağlanan Acun Ilıcalı’dan geldi. Poyraz Ali için Ilıcalı da 250 bin TL bağışlayacağını duyurdu.

Aynı anda pek çok ünlü isim de kendi hesaplarından takipçileri için duyurular yapmaya, canlı yayını izlemeye ve bağış yapmaya çağırdı takipçilerini. Yayına dahil olanlar arasında, Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Miray Daner, Onur Büyüktopçu, Çağlar Ertuğrul, Alina Boz, Esra Erol, Demet Özdemir, Boran Kuzum, Fahriye Evcen, Pelin Karahan, Merve Dizdar gibi pek çok isim de vardı.
Bergüzar Korel ve Hatice Şendil'in SMA'lı çocuk için ünlülerle canlı bağlantı, sosyal medyayı salladı! 14

Demet Özdemir, kısa bir süre önce marka yüzü olduğu Pantene gecesinde giydiği kıyafetini bağışlamış ve ismini vermek istemeyen bir kişi bu kıyafeti 50 bin TL’ye satın almıştı. Özdemir, canlı yayında herkesin elinden geleni yapması için çağrıda bulunurken takipçilerini de desteğe çağırdı.

Bergüzar Korel ve Hatice Şendil, Özdemir’in kampanyaya verdiği destek için teşekkür ederken, genç kuşağın popüler isimlerinden birisi olarak yaşıtlarına da örnek olan bir tavır sergilediğini, duyar duymaz ‘Ne yapabilirim?’ diye harekete geçtiğini belirterek kendisine teşekkür ettiler.

Bergüzar Korel ve Hatice Şendil'in SMA'lı çocuk için ünlülerle canlı bağlantı, sosyal medyayı salladı! 15

Yayında ayrıca SMA tip 1 hastası olan 3 yaşındaki Poyraz Ali ile ilgili bilgiler de verildi. Şu an 12 kiloda olan Poyraz Ali’nin kilo almaması için annesinin onu zaman zaman aç bıraktığını belirten Bergüzar Korel, alacağı tedavi için 13 kiloyu geçmemesi gerektiğini ve bu yüzden Poyraz Ali’nin tedavi için az bir zamanının kaldığını aktardı.

Poyraz Ali’nin ihtiyacı olan ve vücuttaki eksik geni tamamlayan Zolgensma ilacını alabilmesi için kilosunu koruması gerekiyor. Bu yüzden zamanı daralıyor.

Bergüzar Korel ve Hatice Şendil de bu Poyraz Ali için 6 saat boyunca durumu anlatarak önemli miktarda bir paranın toplanmasını sağladılar.

Bergüzar Korel ve Hatice Şendil'in SMA'lı çocuk için ünlülerle canlı bağlantı, sosyal medyayı salladı! 16

Bergüzar Korel ve Hatice Şendil'in SMA'lı çocuk için ünlülerle canlı bağlantı, sosyal medyayı salladı! 17

Bergüzar Korel ve Hatice Şendil'in SMA'lı çocuk için ünlülerle canlı bağlantı, sosyal medyayı salladı! 18

Bergüzar Korel ve Hatice Şendil'in SMA'lı çocuk için ünlülerle canlı bağlantı, sosyal medyayı salladı! 19