Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin unutamadığı çekim ve Hazar Ergüçlü’nün afili pozu!

Eda Ece’nin unutamadığı çekim ve Hazar Ergüçlü’nün afili pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile gündemden düşmüyor. Alev Alev dizisine başlayan Hazar Ergüçlü de projenin başarılı olmasıyla öne çıkan bir başka ünlü isim oldu.

Eda Ece ve Hazar Ergüçlü sosyal medyada sıklıkla paylaşım yapan isimlerde. Ece, instagram hesabından Hello dergisi için çekilen özel bir fotoğrafını yayınladı. Sonbahar teması içeren çekimleri bir türlü unutamadığını vurgulayan Eda Ece, stiliyle de takipçilerinden büyük beğeni topladı. “Bu çekimin bendeki yeri başka” notu ile fotoğrafını paylaşan oyuncuya takipçilerinden binlerce beğeni geldi.

Alev Alev dizisinde Çiçek karakteri ile ekranda yer almaya başlayan Hazar Ergüçlü de hayranlarını performansı ile mest ediyor. Dizide Çiçek karakterinin duygusal hallerini yansıtmaktaki becerisiyle dikkat çeken Ergüçlü, sosyal medyada da güzelliğini sergileyen pozlar paylaşıyor.

Ünlü oyuncunun afili fotoğrafına takipçilerinden de yoğun bir ilgi vardı. 2.6 milyon takipçisi bulunan oyuncu, her zamanki gibi fotoğrafını yoruma kapalı olarak yayınladı.

blank