Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin, ara verdiği diziye yeniden dönüyor

Kerem Bürsin, ara verdiği diziye yeniden dönüyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan Kerem Bürsin, aynı anda bir başka dizide daha oynamaya hazırlanıyor. Hande Erçel ile birlikte ekran uyumu tutan ve ekrandaki romantik komedi dizilerinden birisi olan Sen Çal Kapımı’daki Serkan Bolat karakteri ile de çok seviliyor. İkilinin kamera arkasında da iyi anlaşmaları, takipçilerini de mutlu ediyor.

Erçel ve Bürsin’in sık sık instagram üzerinden yaptıkları canlı yayınlar, paylaştıkları videolar ve fotoğraflarla büyük ilgi görürken, zaman zaman birbirlerine takılmaları da iki oyuncunun hayranlarını mest etmekte. Ekran partneri olarak birbirlerine yakıştırılan ikiliden Kerem Bürsin, aynı zamanda bir başka isimle de başka bir dizide partner olarak yer alıyor.

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisi başlamadan önce 2 sezon boyunca dijital platformda yayınlanan bir başka dizide rol alıyordu. Absürt komedi olarak nitelendirilen dizide küfür, argo konuşmaların da sıkça kullanıldığı ve kısa bölümlerden oluşuyor.

Aynen Aynen isimli dizide Kerem Bürsin, Nilperi Şahinkaya ile kamera karşısına geçiyor. İlk iki sezonda Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı dizinin 3. ve 4. sezonunda Kerem Bürsin rol almıştı.

Önce Yotube’da yayınlanan dizi, büyük ilgi görünce BluTv’de yayınlanmaya başlamıştı. Dizinin yeni sezonunun da çekimlerini başlayacağı öğrenildi.

5. sezonu çekilecek olan dizide Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin, yeniden bir araya gelecekler. Kerem Bürsin’in hali hazırda Sen Çal Kapımı dizisinde oynaması ise sorun teşkil etmiyor. İkisi de farklı mecralarda olduğu için Bürsin, her iki dizide aynı anda oynayabilecek.

Tek sorun çekim zamanları. Bu nedenle oyuncunun her iki setindeki saatleri de karşılıklı görüşülerek planlanacak ve kısa bir süre içinde de Kerem Bürsin, iki dizinin çekimleri arasında koşturmaya başlayacak…

Panik yok! Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinden gitmiyor ama başka bir dizide de oynayacak! 13

İşte Aynen Aynen’den kısa bir bölüm…