Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel, yeni dizisi Kanlı Yayın’ı ilk kez anlattı!

Bergüzar Korel, yeni dizisi Kanlı Yayın’ı ilk kez anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, yeni dizi projesi ile gündeme gelmeye başladı. 2020 yılının Mart ayında oğlu Han’ı dünyaya getiren oyuncu, Vatanım Sensin isimli dizi projesinden sonra tiyatro oyunu ile sahnelerde yer almıştı.

Pandemi nedeniyle sahneye çıkamayan Bergüzar Korel, hayranlarına yeni dizi müjdesini de verdi. Kanyı Yayın isimli 10 bölümden oluşan bir dijital dizi projesinde yer alacak olan Korel, “Daha çok başında olduğumuz için ben de izinsiz bir şey söylemek istemem” dedi. Yeni dizisinin komedi veya dram projesi olmadığını değişik bir iş geldiğini anlatan oyuncu,fazla detay vermek istemedi.

Oğlu Ali’nin 11. yaşını kutladıklarını hatırlatan oyuncu, zamanın hızlı aktığını ve hala oğlunun bu kadar büyüdüğüne inanamadığını iifade etti. Korel, “İkinci bir evlat geldi. Bakalım onda ne yaşayacağım. Son 1 sene çok garip geçti. Hiç anlamadık ne olduğunu, değişik” diye konuştu. Han’ın çok yaramaz olduğunu ifade eden oyuncu, çok hareketli olduğunu belirtti.

Ali ve Han’ın da eşi Halit Ergenç ile kendisinin özelliklerine sahip olduğunu ifade eden Bergüzar Korel, “Çok şükür, bin şükür her günü sağlıklı geçen” diye konuştu. 3. çocuk fikrine soğuk bakmayan oyuncu, böyle bir planlarının olmadığını ve gelirse de mutlu olacağını ifade etti.

Pandemi nedeniyle sahneye çıkan oyuncuların da, oyuna gelen izleyicilerin de garip şeyler yaşadığını, ne yapacağını bilmediğini ifade eden Bergüzar Korel, “Artık bitsin, herkes için bütün sektörler için, herkes çok zorlu çekiyor” dedi.