Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Atan’a Gönül Dağı dizisinde partner aranıyorsa işte en güzel tercih!

Berk Atan’a Gönül Dağı dizisinde partner aranıyorsa işte en güzel tercih!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan ve Cumartesi akşamları milyonları ekran başına toplayan Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu geride kaldı. Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılması nedeniyle büyük bir boşluk oluştu. Taner karakterini canlandıran Berk Atan’ın dizinin yeni sezonunda Dilek’in ardından büyük bir boşluğa düşeceği garanti.

Ancak senaristler Taner karakterine ileride bir partner arayışı içinde olursa ilk seçenek Yağmur Tanrısevsin olarak düşünülebilir. İki genç oyuncu, Üçüncü Gün isimli filmin setinde bir araya geldi ve fotoğrafları görenler de birbirlerine ne kadar çok yakıştıkları fikrinde birleşti.

Berk Atan'a Gönül Dağı dizisinde partner aranıyorsa işte en güzel tercih! 8

En son Kalp Yarası isimli diziyle atv ekranında izlediğimiz Yağmur Tanrısevsin, Şubat ayında final yapan dizinin ardından kendisine gelen projeler arasında Üçüncü Gün filmini tercih etti. Henüz yeni sezon için dizisi netleşmeyen oyuncunun ileride Gönül Dağı’na katılma ihtimali olur mu bilemeyiz ama Berk Atan ile çok iyi bir dizi çifti olacakları da bu fotoğraflara bakılınca hemen anlaşılıyor.

Mustafa Kotan’ın yönetmenliğini yaptığı Üçüncü Gün isimli filmin çekimleri başladı.

Sosyal medya üzerinden tanışan ve sevgili olan iki gencin hikayesinin anlatıldığı filmde önemli isimler bir araya geldi. Başrol ikilisinin yanı sıra; Derya Alabora, Nursel Köse, Zuhal Yalçın, Nurseli İdiz, Efe Tunçer, Zeynep Ecem Karavus, Ceren Taşçı filmin kadrosunda yer alıyor.

Berk Atan'a Gönül Dağı dizisinde partner aranıyorsa işte en güzel tercih! 9

Hikayesini Ece Yosmaoğlu’nun yazdığı romantik komedi türündeki filmde Yağmur Tanrısevsin (Elya) ve Berk Atan (Semih) sosyal medya üzerinden tanışan iki sevgiliyi canlandırıyor.

Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin enerjisinin nasıl bir sonuç vereceği de şimdiden büyük merak konusu oldu.