Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz’ın bu haline bakan, Barış Akarsu’ya olan benzerliğine şaşırıyor!

İsmail Ege Şaşmaz’ın bu haline bakan, Barış Akarsu’ya olan benzerliğine şaşırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2007 yılında henüz şöhretinin başlarında Bodrum’da trafik kazasında yaşamını yitiren müzisyen Barış Akarsu’nun anısına, uzun yıllar sonra bir sinema filmi çekiliyor. Barış Akarsu öldüğü zaman 28 yaşındaydı. Şimdi filmde ünlü müzisyeni canlandıran İsmail Ege Şaşmaz da onunla aynı yaştı.

Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonrasında hayata tutunamayan Barış Akarsu’nun şarkıları hala hayranlarının dilinde bulunuyor. Son dönemde ortaya çıkan ünlü isimlerin hikayelerini film yapma serisinde Barış Akarsu’nun hayat hikayesi de merakla bekleniyor.

Özellikle de genç müzisyene benzerliği ile rolü kapan İsmail Ege Şaşmaz’ın setlere dönüşü herkesi hayretler içinde bıraktı. Barış Akarsu’ya olan benzerliği ile, genç oyuncunun çok doğru bir tercih olduğu fotoğraflara yansıyor.

Almila Ada ile birlikte filmin başrolünde yer alan İsmail Ege Şaşmaz, kendisinin de Barış Akarsu’nun şarkılarını dinlediğini ve bu rolü başarıyla canlandırmak için de elinden geleni yapacağını söyledi.

İsmail Ege Şaşmaz'ın bu haline bakan, Barış Akarsu'ya olan benzerliğine şaşırıyor! 7

Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Aslıhan Kapanşahin, Burak Satıbol, Metin Coşkun ve Hüseyin Avni Danyal gibi önemli isimlerin de kadrosunda bulunduğu sinema filminin çekimlerine devam ediliyor.

Barış Akarsu, 2004 yılında Akademi Türkiye isimli yarışma programıyla tanındı ve kısa sürede şöhrete ulaştı. Ancak 2007 yılındaki talihsiz kaza, onu hayranlarından kopardı.