Ana sayfa Sosyal Medya Berk Erçer’in Kuruluş Osman setinde Konur Alp’e dönüşmesi hiç kolay olmuyor!

Berk Erçer’in Kuruluş Osman setinde Konur Alp’e dönüşmesi hiç kolay olmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Erçer, Kuruluş Osman dizisinde Konur Alp karakteri ile yer almaya devam ediyor. Genç oyuncu, bu karakter için yoğun bir çaba harcıyor ve rolü hazırlanması da o kadar kolay olmuyor.

Kuruluş Osman dizisi üçüncü sezonu ile yoluna devam ederken, uzun bir aradan sonra yeniden setlere bu dizi ile dönüş yapan Berk Erçer, ortamdan çok memnun. Oyuncu, youtube’da yayınlanan dizinin set arkasında yaşananların ortaya konulduğu videoda çeşitli açıklamalar yaptı.

Sete çıkmadan önce kostümünü giydiğini ve ardından makyaja geçtiklerini anlatan oyuncu, bu hazırlık sürecinin 45 dakika kadar sürdüğünü anlattı. Set arkasında hazırlık sürecinde oyuncuların birbirleri ile iyi bir iletişim halinde oldukları da Berk Erçer’in açıklamalarında dikkat çeken detaylardan birisiydi.

Berk Erçer'in Kuruluş Osman setinde Konur Alp'e dönüşmesi hiç kolay olmuyor! 7

Oyuncunun bu hazırlıklar sürecinde hem yüzüne hem de ellerine makyaj yapılıyor. Saçları da özenle hazırlanan oyuncu böylece Konur Alp karakteri için hazır hale geliyor.

Oyuncu, “Bunları giydikten sonra, sette gezmeye başladığında zaten içerden o dönüşün sinyali geliyor. Konur olmaya başlıyorsun” dedi.

95. bölüm çekimleri sırasında hazırlanan videoda oyuncunun kıyafetlerin ve aksesuarları ile bambaşka birisine dönüştüğü o anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.