Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisi heyecanı artırıyor ama izleyicinin kafası fena karıştı!

Kaderimin Oyunu dizisi heyecanı artırıyor ama izleyicinin kafası fena karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu dizisi finale doğru herkesi şaşkına çeviriyor! Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanan Kaderimin Oyunu son bölümlerinde hikayenin çok etkili bir hale gelmesi, izleyenleri memnun ediyor ama kafalar da biraz karıştı.

Akın Akınözü ve Öykü Karayel ikilisini çok başarılı performanslar sergilediği dizide, Sarp Apak ile Meriç Aral da başrolün hakkını veriyor. Dizinin senaryosunda yaşanan hareketlilik de dikkatlerden kaçmadı… Kaderimin Oyunu dizisi adeta ikinci sezonda devam edecek miş gibi heyecanı yükseltiyor. Ancak bu yüksek heyecanlı bölümler ne yazık ki izleyicilerden bu oranda karşılık bulmadı.

Son haftalarda ortalamanın altında seyreden reytingleri ile heyecanlı bölümlerin hakkının izleyiciler tarafından verilmediğini gözlemliyoruz… Kaderimin Oyunu dizisinin 23. yeni bölümünü 27 Mayıs Cuma akşamı Star TV ekranında izleyebilirsiniz.

Yeni bölümde Akın Akınözü’nün sert üslubuyla ekranda ne kadar iyi durduğunu görebilirsiniz. Cemal karakterinin bu noktaya gelmesinde suçlunun Helin olduğunu düşünen birçok izleyici var.

Ancak bazı dizi hayranları da “Helin’i kötü yaptınız, Ahmet’i hasta yaptınız, tek iyi Cemal oldu” diye tepki gösteriyor. Her bölümünü sabırsızlıkla beklediklerini belirten izleyiciler, hikayenin gelecek sezonda da devam etmesini bekliyor.

Ancak Kaderimin Oyunu dizisi için Haziran ayı içinde final yapması beklentisi var. Dizi için daha önce kanal yönetimi ile yapımcı arasında ikinci sezon için anlaşma olsa da reytinglerin iyi gelmemesi nedeniyle bu karardan vazgeçildiği de konuşuluyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin 27 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde çok heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz.