Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşinden boşanan Ceren Moray, enteresan bir dönemden geçiyor!

Eşinden boşanan Ceren Moray, enteresan bir dönemden geçiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceren Moray, geçtiğimiz haftalarda Nicco Brun ile olan beş yıllık evliliğine nokta koydu… Bu ayrılığın ardından ise oyuncu için zorlu bir dönem başladığı anlaşıldı…

Geçtiğimiz gün Demet Evgar ile Levent Babataş’ın düğününe katılan ve kameralar tarafından görüntülenen Ceren Moray’ın yüzü gülüyordu ama sözlerinden bir boşluk dönemi içinde olduğu anlaşılıyordu. Sezon başında Yalancılar ve Mumları isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, hikayenin sadece 5 bölüm sürmesinin talihsizliğini yaşadı.

Son dönemde herhangi bir projesi ile gündemde olmayan oyuncu, bir anda sessiz sedasız gerçekleşen boşanma olayıyla magazin basınında konuşulmaya başlandı.

Eşinden boşanan Ceren Moray, enteresan bir dönemden geçiyor! 7

Çiftin boşanmasının altında evliliklerini yürütememeleri ve anlaşmazlıklar yaşamaları gösteriliyor. Ceren Moray, eşinin ailesiyle anlaşabilmek için bir ara Fransızca dersleri almış ama çok zorlandığını da söylemişti.

Kameralara gülücükler dağıtan Ceren Moray’ın sözleri ise içinde yaşadığı fırtınayı anlatıyordu. Oyuncu, “İyiyim ben de, fena değilim. Enteresan bir dönemden geçiyorum, iyi olacağım” ifadelerini kullandı.

1985 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, 2003 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Bugüne kadar birbirinden farklı birçok rolde izlediğimiz Ceren Moray, Kavak Yelleri dizisindeki Su karakteri ile popüler hale geldi. Oyuncu, ayrıca O Hayat Benim ve Avlu dizileriyle de büyük dikkat çekmişti.