Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay bir dönem imkansızlıktan faturasını bile ödeyemiyordu!

Berk Oktay bir dönem imkansızlıktan faturasını bile ödeyemiyordu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisine veda ettikten sonra yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı adlı diziyle hayranlarının karşısına çıkan oyuncu Berk Oktay oyunculuğa başladığı ilk yıllarda yaşadığı zorlukları Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda anlattı.

İstanbul’a ilk yerleştiği zaman sıfır noktasını gördüğünü belirten Berk Oktay, “Bunları da büyük gururla anlatıyorum. Çünkü bir daha düşersem oranın nasıl bir yer olduğunu biliyorum. O da bir tecrübe. Mesela doğalgaz parasını ödeyemeyip evin içinde bereyle dolaşıp yorganın altında oturduğum oldu. Bunun gibi birçok sıkıntı yaşadım. Ailem hep destek oldu,  imkânları da vardı ama ben istediğim mesleği yapacaksam kendi ayaklarımın üstünde durmalıyım diye düşündüm” şeklindeki açıklamasıyla dikkat çekti.

Berk Oktay bir dönem imkansızlıktan faturasını bile ödeyemiyordu! 7

16 yıldır pek çok farklı proje ile ekranlarda olan oyuncu reyting hastalığı olduğunu da itiraf etti. Berk Oktay, “Dizinin yayımlandığı gün sabaha kadar neredeyse hiç uyumuyorum. Sonucu bekliyorum. Sonuç geldiğinde ya galip ya mağlup oluyorsunuz. Eğer mağlubiyet söz konusuysa ama işe inanıyorsam ‘Tamam’ diyorum. Ama kafamda o işe dair eksik bir şey varsa tamamlanması gerekiyor, onun için savaşıyorum ama reyting bende hastalık ve bu da hiçbir zaman gitmeyecek galiba” dedi.

Simetri hastalığı olduğunu belirten oyuncu sette de bu durumdan kaynaklı zorluklar yaşadığını belirterek, “Sağ olsun ekip arkadaşlarımız her şeyi düzgün şekilde yerleştirmeye çalışıyor. Eğer sette bir tablo hafif yamuksa o sahneyi oynayamıyorum. Hemen kimseye söylemeden düzeltmeye çalışıyorum, düzelince devam ediyorum” şeklinde konuştu.