Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay tuzlu kahveyi içti!.. Oyuncu bu defa rol icabı değil gerçekten evleniyor!

Berk Oktay tuzlu kahveyi içti!.. Oyuncu bu defa rol icabı değil gerçekten evleniyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kuruluş Osman’ın ‘Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy ve Yasak Elma’nın ‘Çağatay’ı Berk Oktay cephesinden güzel haber geldi.

Bir süredir aşk yaşayan çift, evlilik yönünde ilk adımı attı. Berk Oktay geçtiğimiz yıl sevgilisine evlilik teklifi etmiş ve ‘Evet’ yanıtını almıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Berk Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’u ailesinden istedi. Berk Oktay’ın instagram hesabından yaptığı paylaşım da bu haberi doğrular nitelikte.

Oyuncu kahve fincanını paylaşarak ‘Vicdansız’ yazıp kalp emojisiyle birlikte sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’u etiketledi.

Berk Oktay tuzlu kahveyi içti!.. Oyuncu bu defa rol icabı değil gerçekten evleniyor! 8

Berk Oktay’ın paylaşımı, geleneklerimize göre, kız isteme töreninde gelin adayının damadın kahvesine tuz koyması adetini akla getirdi. Belli ki güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, müştakbel eşinin kahvesine fazlasıyla tuz koydu.

Berk Oktay ailesiyle beraber, sevgilisinin ailesinin yaşadığı İzmir’e gitti. Kız isteme töreninden sonra Atiksoy ve Oktay aileleriyle nişan yemeğine çıkacak.

Yıldız Çağrı Atiksoy da instagram hesabından kuaförden bir paylaşım yaparak nişan törenine hazırlanma anlarını takipçileriyle paylaştı.

Berk Oktay tuzlu kahveyi içti!.. Oyuncu bu defa rol icabı değil gerçekten evleniyor! 9

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay nikah masasına oturmak için dizi sezonunun tatile girmesini bekleyecek ve yaz aylarında dostlarının da katılacağı unutulmaz bir düğün yapacak. Çift daha önce birlikte oynadıkları Savaşçı dizisinde rol gereği nişanlanmışlardı