Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay ve Kaan Yıldırım, aynı gün takdir edilecek aynı hareketi yaptı

Berk Oktay ve Kaan Yıldırım, aynı gün takdir edilecek aynı hareketi yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birkan Sokullu, geçtiğimiz gün sosyetik güzel Eda Gürkaynak ile fotoğrafını paylaşarak aşklarını ilan etmişti. Erkek oyuncuların, aşk ilanlarına 2 yeni isim daha katıldı. Bunlar Berk Oktay ile Kaan Yıldırım oldu…

Ünlü oyuncu Berk Oktay, Savaşçı dizisinin ilk 2 sezonunda panrtneri olan ve senaryo gereği de aşk yaşadığı Yıldız Çağrı Atiksoy ile aradan geçen 2 sezonun ardından Merve Özbey’in doğum gününde buluştu. İkili arasındaki yakınlaşma, kısa sürede aşka dönüştü. Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, basından kaçmadı ve hem açıklama yaptı hem aşklarını duyurdu. Berk Oktay ayrıca instagram hesabından da sevgisi ile fotoğrafını “Rabbimin armağanı… Sefa geldin gönlüme” diyerek kalp emojisi ile sevgisini belirtti.

Berk Oktay ve Kaan Yıldırım, aynı gün takdir edilecek aynı hareketi yaptı 9

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım da herkesi şaşırtan paylaşımları ile sosyal medyada büyük bir ilgi odağı oldu… Şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım, Berk Oktay gibi sosyal medyadan aşkını ilan etti.

Kaan Yıldırım, 2 farklı paylaşım yaptı. Birisinde “Söğüt ağacı” notu ile kalp emojisi ile aşkıyla ilk fotoğrafını yayınladı.

Berk Oktay ve Kaan Yıldırım, aynı gün takdir edilecek aynı hareketi yaptı 10

Kaan Yıldırım, daha sonra ise instagram hikaye bölümünden Hadise ile aşk pozunu yayınladı.

Berk Oktay ve Kaan Yıldırım, aynı gün takdir edilecek aynı hareketi yaptı 11

Berk Oktay ve Kaan Yıldırım, aşklarını sahiplendikleri bu paylaşımları hayranları tarafından da beğeni ve takdir gördü.