Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay ve sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’a büyük şok!

Berk Oktay ve sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’a büyük şok!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde birlikte rol aldıktan sonra sevgili olan ve mutlu bir beraberliği sürdüren oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy’un Koronavirüs’e yakalandıkları ortaya çıktı. Bir süredir Savaşçı dizisinin başlayıp başlamayacağı ile ilgili belirsizliklerin ortasında kalan Berk Oktay’ın sonunda Yasak Elma’ya geçtiği öğrenilmişti.

Oyuncu, instagram sayfasından Savaşçı dizisinden ayrıldığını açıklamış daha sonra Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini oynayacağı ortaya çıkmıştı. Berk Oktay’ın yeni dizisinde ne zaman görüneceği merak konusuyken gelen haber üzdü.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un koronavirüs testleri pozitif çıktı. İkilinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bu arada TV100’e konuşan Berk Oktay, olayı doğrulayarak hafif atlattıklarını belirtti.

Hayranları ve sevenlerinin geçmiş olsun dileklerini sosyal medya üzerinden iletmeye çalıştıkları Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un karantinasının bir kaç gün sonra biteceği de öğrenildi.

Oyuncu, “Doğru, hastalığı çok şükür hafif atlattık. Karantinamız iki güne bitiyor. Herkes çok dikkat etsin, virüs yaygınlaşıyor” açıklamasını yaptı.