Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine sürpriz bir isim daha konuk oyuncu olarak geliyor

Kırmızı Oda dizisine sürpriz bir isim daha konuk oyuncu olarak geliyor

tarafından zk zk

#GülserenBudayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan #tv8’in #KırmızıOda dizisi cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. #OGMPictures imzalı diziye son olarak ödüllü oyuncu #RuhiSarı konuk oldu.

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan ve yeni sezonda büyük dikkat çeken diziler arasına giren Kırmızı Oda, konuk oyuncularıyla izleyenlere her bölüm sürprizler yapıyor. Bir kaç bölüm boyunca dizide yer alan isimler, hikayelerinin bitmesinin ardından ayrılıyor ve yeni isimler diziye geliyor.

Dizinin ilk bölümlerine damga vuran Evrim Alasya’nın oynadığı Meliha’nın gidişinin ardından, Melisa Sözen’in oynadığı Alya karakterinin de hikayesi bitmek üzere. Yeni hikayelerle birlikte sürpriz oyuncular da diziye eklenmeye devam edecek.

Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral ve Burak Sevinç’in rol aldıkları diziye sevilen bir isim daha geliyor. Fox TV’de ekrana gelen ve erken finali ile pek çok izleyiciyi üzen Öğretmen dizisinin oyuncusu Ruhi Sarı, artık Kırmızı Oda’da oynayacak.

Kırmızı Oda dizisine sürpriz bir isim daha konuk oyuncu olarak geliyor 7

Ruhi Sarı’nın nasıl bir hikaye ile geleceği bilinmiyor ama başarılı oyuncunun yine çarpıcı bir karaktere imza atacağı da çok net.OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda dizisine Ruhi Sarı da damgasını vurmaya geliyor.

Dizinin 11.bölüm fragmanında Ruhi Sarı’nın yer aldığı sahne de yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Celil Nalçakan dizide yer almış ve hikayesi bitince ayrılımıştı.

Ayrıca Sema Keçik ile Melek karakterinde Nilsu Yılmaz da Kırmızı Oda dizisinde bu hafta konuk olarak yer alacak isimler arasında bulunuyor.