Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven için Üç Kız Kardeş dizisi çok konforlu bir yapım!

Berker Güven için Üç Kız Kardeş dizisi çok konforlu bir yapım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berker Güven, son dönemde Üç Kız Kardeş dizisindeki Somer karakteri ile gündemden düşmeyen isimlerden birisi oldu. Özgü Kaya ile çok başarılı bir partnerlik süreci yürüten oyuncu, Ayvalık’ta gerçekleştirilen çekimlerin de iyi gittiğini söyledi.

Ünlü oyuncu, kış şartlarına rağmen Ayvalık’ta çekim sürecinin iyi gittiğini şu sözlerle anlattı: “Bütün alanları rahatlıkla kullanabiliyoruz. Burası İstanbul kadar yoğun olmadığı için. Ayrıca havası, yemekleri güzel, insanları çok ılımlı ve yardımsever. Ayvalık’ta çok keyifliyiz.”

Dizinin ekibinde en iyi anlaştığı arkadaşı sorulunca herkes ile iyi anlaştığını ve kıymetli bir ekip olduklarını anlattı. En çok sahnesi olan arkadaşları ile de aralarının çok iyi olduğunu anlatan Berker Güven, ekipte anlaşmakta zorlandığı kimse olmadığını da ifade etti.

Ünlü oyuncu, Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakterini canlandırırken zorlandığı bir sahne olmadığını ifade etti. Daha önceki rollerini de hatırlatan Berker Güven, şöyle konuştu:

“Daha önce, geçmişte beni çok daha zorlayıcı roller oynadığımdan dolayı, burası bana biraz daha konforlu bir alan gibi geliyor, Somer’i oynarken. Biraz daha rahat hissediyorum kendimi, Somer’i oynarken.”

Canlandırdığı Somer karakterinin çok daha akıllı hareket etmesi gerektiğini de söyleyen oyuncu, karakterin doğruyu ve yanlışı daha iyi ayırt etmesinin önemine dikkat çekti.

Somer karakteri için daha adil ve muhakemesi daha güçlü olmasını arzu ettiğini dile getiren Berker Güven, karakterin bazı yönlerini hiç sevmediğini de dile getirdi.