Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Altan Erkekli ve tüm ekibin hayranlığını kazanan oyuncu bakın kim?

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Altan Erkekli ve tüm ekibin hayranlığını kazanan oyuncu bakın kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Küçük Gün Işığı dizisi izleyicilerle pazartesi akşamları atv ekranında buluşmaya devam ediyor. Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncularından birisi de Azra Aksu… Hikayede Güneş karakterini canlandıran Azra Aksu, performansı ile kendisine hayran bırakıyor.

Altın Kelebek’te ödülde alan ve küçük yaşına rağmen çok güzel konuşması ile de gündemde kalan Azra Aksu’ya usta oyuncu Altan Erkekli’den de övgü dolu sözlerle destek geldi. Altan Erkekli dizinin hikayesinde Eşref karakterini canlandırıyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Altan Erkekli ve tüm ekibin hayranlığını kazanan oyuncu bakın kim? 10

Bir dram hikayesi olmasına rağmen Eşref karakteri dizinin eğlenceli anlarını oluşturuyor. Altan Erkekli, sette birlikte aynı sahnelerde yer aldığı Azra Aksu için şunları söyledi: “O bu iş için yaratılmış. Öyle bir çocuğumuz. Ailesini de çok iyi tanıdığım için, onlar da ona severek yaptığı bir işte kol kanat geriyorlar. Azra’nın o yeteneklerinin gelişmesi, onların o güzellikleriyle de olacak.”

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Altan Erkekli ve tüm ekibin hayranlığını kazanan oyuncu bakın kim? 11

Anne ve babasının kızları Azra Aksu için büyük emekler ortaya koyduğunu belirten Altan Erkek, minik oyuncunun da bu emeklerin üzerine katarak ilerlediğini söyledi.

Erkekli, “Çok çalışkan, çok sevecen, bütün çocuklar gibi sempatik, çok güzel. Ama onun diğer çocuklardan farklılığı, yeteneği… Bu yeteneğini devam ettirecek” açıklamasını yaptı.

Süreyya Kilimci de dizinin tecrübeli isimlerinden birisi. Oyuncu, yine Azra Aksu ile birçok sahnesi olduğundan sette minik oyuncu ile çok yakın çalışma içinde bulunuyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Altan Erkekli ve tüm ekibin hayranlığını kazanan oyuncu bakın kim? 12

Süreyya Kilimci, “Sette Azra yanımızdaysa çekim zor oluyor, çünkü herkes onu öpmek ve sarılmak istiyor. O kadar melek enerjisi var ki. Onunla konuşmak, sohbet etmek çok zevkli bir şey. Ben ondan çok şey öğreniyorum, çok özel bir çocuk” diye konuştu.

Azra Aksu, gerçekten de dizinin hikayesine çok iyi oturduğu ve yaşından beklenmeyecek olgunlukla sahnelerde yer alıyor. Sosyal medyada da çocuk oyuncuya yönelik birçok övgü mesajı paylaşılıyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Altan Erkekli ve tüm ekibin hayranlığını kazanan oyuncu bakın kim? 13