Ana sayfa Dizi Haberleri Berker Güven, Üç Kız Kardeş’te Somer’in hangi yönlerine gıcık kapıyor?

Berker Güven, Üç Kız Kardeş’te Somer’in hangi yönlerine gıcık kapıyor?

tarafından ker_def

Üç Kız Kardeş dizisi salı akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmaya devam ediyor. Somer karakterini canlandıran Berker Güven de gayet başarılı bir şekilde oyunculuğunu sergiliyor.

Güven, daha önceki karakterlerine nazaran Somer’i canlandırma konusunda çok da sıkıntı çekmediğini söyledi. Oyuncu, karakterin bazı özelliklerinden ise pek memnun değil.

“Somer’in biraz muhakemesiz ve hoyrat davranan taraflarını sevmiyorum” diye konuşan ünlü oyuncu, Ayvalık’taki çekimlerin ise çok iyi gittiğini anlattı.

Kanal D’nin iki sezondur ekrana damga vuran, ilgiyle takip edilen dizisi Üç Kız Kardeş, izleyicileri her salı akşamı ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Dizide canlandırdığı Somer karakteri ile herkesin gönlünde taht kuran başarılı oyuncu Berker Güven, canlandırdı Somer üzerine çok özel açıklamalarda bulundu.

Üç Kız Kardeş’i ve Somer’i kendi tarafından yorumlayan ünlü oyuncu şöyle konuştu:

“Ayvalık’ta çok keyifliyiz, herkes birbirine karşı ılımlı, hoşgörülü ve dost canlısı… Üç Kız Kardeş’te Somer’i oynarken kendimi konforlu, biraz daha rahat hissediyorum. Ama Somer’in biraz muhakemesiz ve hoyrat davranan taraflarını da sevmiyorum.’’

Türkan ile Somer arasındaki ilişkiye de değinen Güven, “Somer ve Türkan’ın ilişkisi birbirini hiç tanımadan biraz da aile baskısıyla evlenen iki insanın değişim yolculuğu…’’ açıklamasını yaptı.