Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinin sadık izleyicileri öze geri dönme kutlaması yapıyor!

Ömer dizisinin sadık izleyicileri öze geri dönme kutlaması yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Star TV ekranında yayınlanan Ömer dizisi çok başarılı bir çıkış yaptı ama büyük bir reyting patlaması da yapamadı. Ortalamanın üzerinde gelen reytingler gayet iyi, ancak sezonun en başarılı ilk 5 dizisi arasına girmesi için de hikayenin biraz daha ilginç hale gelmesi şart.

Özellikle Kızılcık Şerbeti dizisinin bir anda Nursema karakteri üzerinden patlama yapmasının altında yatan asıl neden kadınların yaşadığı toplumsal baskının dikkat çekici bir şekilde ortaya konulması oldu. Şimdi benzer bir durum Ömer dizisinde de gerçekleşecek mi?

Gamze ile Ömer arasında ailelerin ve çevredekilerin baskısı sonucu bu ilişki bitecek mi, yoksa yeniden mi alevlenecek? Dizinin 10. bölümünden yayınlanan fragman birçok izleyicinin heyecanını yükseltti.

Gazme ile Ömer arasında tüm zorluklara birlikte katlanma ve aşklarını birlikte yaşama noktasında bir geri dönüş gözüküyor. Senaryonun farklı konularla bu iki aşığın ana meselesinden uzaklaşması bir süredir eleştiri konusu oluyordu.

Ancak dizinin içinde hem Gamze’nin yaşadıkları hem Nisa’nın başına gelenler ile birlikte kadın haklarına yönelik toplumda artan duygu durumuna paralel olarak hikayede değişim izleri görülüyor.

Süreyya ile olmayacağını söyleyen Ömer, Gamze’ye doğru savruluyor. Gamze ise Ömer’e doğru yeniden adımlar atmaya başlıyor. İşte fragmanda kendisini hissettiren hikayedeki öze geri dönme mesajı da izleyicilerin heyecanının katlayarak artırdı.

3 Nisan Pazartesi akşamı Star TV ekranında yayınlanacak olan 11. yeni bölümün reytinglerinin bir yükseliş, bir sıçrama yaratma ihtimalinden bahseden birçok izleyici var.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda birçok kişi, “Pazartesi günü reyting patlaması bekliyorum” diye görüşlerini dile getiriyor. Tabii ki bu kolay bir durum değil ama konu kadın hakları olunca Kızılcık Şerbeti dizisinde olduğu gibi geniş bir izleyici grubunu etkileme potansiyeli de ortaya çıkıyor.