Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’dan, Kuş Uçuşu setinde, Miray Daner’li sürpriz poz!

Birce Akalay’dan, Kuş Uçuşu setinde, Miray Daner’li sürpriz poz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, yaz döneminde Netflix’te bir kaç hafta arayla yayınlanan iki dizisi Kuş Uçuşu ve Mezarlık ile gündemden düşmeyen isim oldu. İki farklı hikayede bambaşka karakterlere hayat veren oyuncu, bir süre ara verdiği sürecin ardından dizilere hızlı dönüş yaptı!

Her iki dizi de çok beğenilirken, oyuncu da dijital platformun ulaştığı pek çok ülkede, aynı anda dizilerinin yayınlanması ile uluslararası alanda da dikkat çekmeyi başardı! Oyunculuğu ile herkesi hayran bırakan Birce Akalay’ın başrolünde yer aldığı iki dizinin de yeni sezonları ile ilgili haber, Top 10 listesinden düşmemesinden ardından geldi.

Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezon çekimleri bir süre önce başladı. Seten zaman zama paylaşımlar yapıyor Birce Akalay. Başrolde yer aldığı iki isimden İbrahim Çelikkol ile pozları sosyal medyada heyecan yaratmıştı. Bu kez yine bir başka sürpriz paylaşımı ile hem diziyi merakla bekleyenlere hem de hayranlarına ayrıca bir güzel sürpriz yapmış oldu oyuncu!

Dizide Lale Kıran isimli bir televizyon programcısına hayat veren Birce Akalay, amansız bir mücadele içinde olduğu Z kuşağı yeni bir gazeteci olan Aslı’ya hayat veren Miray Daner ile karşılıklı sahneleriyle çok konuşulmuştu.

Genç kuşağın başarılı isimlerinden olan Miray Daner, ekranda pek çok dizide rol almış olsa da Kuş Uçuşu dizisinde çok sürpriz bir karaktere imza atmıştı. İkinci sezon çekimleri sürerken sette Miray Daner ve Birce Akalay’dan gelen samimi fotoğraf hayranları da sevindirdi.

Bu arada Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizileriyle ilgili de geçtiğimiz günlerde Birce Akalay, ilk kez bir bilgiyi paylaştı. Her iki dizinin de 3. sezonlarının çekileceğini belirtti. Önce Kuş Uçuşu’nun 2. ve 3. sezonunun biteceğini ardından da Mezarlık dizisinin 2. ve 3. sezon çekimlerine başlayacaklarını belirtti.