Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç hayranlarının Kanal D dizisi hayali hüsranla sonuçlandı!

Berrak Tüzünataç hayranlarının Kanal D dizisi hayali hüsranla sonuçlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son iki sezondur Kanal D’nin etkili dizilerle yeniden izleyicilerin kalbini kazandığı bir ortamda ,yeni sezonda yeni dizilerin de öne çıkması bekleniyor. Bu projelerden birisi de Berrak Tüzünataç ile Ozan Dolunay ikilisinin başrolünde yer alması beklenen Babam, Hayallerim ve Ben ismi ile kulisleri yansıyan yapımdı.

Focus Film tarafından hazırlanan dizinin isminin O Kız olarak değiştirildiği Kanal D’nin duyurusu ile ortaya çıktı. Erkan Petekkaya da dizinin erkek başrolü olarak açıklandı ve tüm gözler de Berrak Tüzünataç’ın üzerindeydi.

Berrak Tüzünataç hayranlarının Kanal D dizisi hayali hüsranla sonuçlandı! 53

Daha önce hem Ozan Dolunay hem de Tansel Öngel’in önce projeyi kabul edip sonra da ekipten ayrıldıklarının ortaya çıkması ile dikkat çeken dizinin ismi de değiştirildi.

O Kız adı ile yayınlanacağı Kanal D tarafından resmen duyurulan yeni dizide Berrak Tüzünataç’ın durumu da merak konusu olmuştu. Gelen bilgiler ünlü oyuncunun bu projede yer almaktan vazgeçtiği şeklindeydi.

Zaten Kanal D’nin duyurusunda uzun süredir ismi geçen Berrak Tüzünataç’ın olmaması ve sadece Erkan Petekkaya ile anlaşma yapıldığının bildirilmesi böyle bir gelişmenin habercisi gibiydi.

Uzun süredir dizilerde yer almayan Berrak Tüzünataç hayranları da yeni sezonda oyuncuyu Kanal D’nin etkili bir dizisi olarak öne çıkması beklenen O Kız’da seyredemeyecek.

Berrak Tüzünataç hayranlarının Kanal D dizisi hayali hüsranla sonuçlandı! 54

45 yaşındaki Kadir karakterinin hayatı 5 yaşındaki bir çocuğun saflığında algıladığı hikayesi ile çok farklı bir dünyayı izleyicilerin karşısına getirecek olan O Kız dizisinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı henüz net değil. Ancak Erkan Petekkaya hayranları merakla ve heyecanla Kadir karakterindeki performansını bekliyor.

Berrak Tüzünataç’ın ayrılığının nedeni olarak ise Terzi isimli Netflix dizisini tercih etmesi gösteriliyor. Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül’ün başrolündeki dizide Peyami ile Esvet arasına girecek olan Cemre karakterini canlandıracak olan Berrak Tüzünataç, ikinci sezon çekimleri başlayan ve hemen ardından üçüncü sezonunun da çekileceği ortaya çıkan Terzi dizisi nedeniyle O Kız projesinden ayrıldı.