Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Benderlioğlu için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra kötü bir dizi sürprizi!

Ceren Benderlioğlu için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra kötü bir dizi sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon yedinci sezon başında tüm ekip Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezon heyecanını yaşadığı sırada yapımcı ile yayıncı atv arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle dizi final yapmıştı.

Bu süreçte kendisine gelen teklifleri değerlendiremeyen ve 1 sezonu boş geçirmek durumunda kaldığı için de serzenişte bulunan Ceren Benderlioğlu, 1 yıl aradan sonra yeniden atv ekranına İçimizdeki Ateş isimli diziyle çıktı.

Perşembe akşamları yayınlanmakta olan İçimizdeki Ateş dizisinde Avukat Tülin karakteri ile izlediğimiz oyuncu rolünü de çok beğendi. Tülin karakteri adalet arayan ve güçlü bir kadın olarak ekranda yerini aldı.

Burak Sevinç ile birlikte başrolünde yer aldığı İçimizdeki Ateş dizisinden çok umutlu olan Ceren Benderlioğlu, alınan erken final kararı ile büyük şok yaşadı.

Ceren Benderlioğlu için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra kötü bir dizi sürprizi! 7

Yaz döneminde atv’nin Sevmek Zamanı dizisi ile birlikte İçimizdeki Ateş de dram ağırlıklı bir yapımdı. Ancak hem Sevmek Zamanı hem de İçimizdeki Ateş dizilerine izleyici yeterince ilgi göstermedi. Atv’de her iki dizi için erkan final kararı alarak hayranları şaşkına uğrattı.

Ceren Benderlioğlu için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ani final kararının ardından bu sefer de İçimizdeki Ateş dizisinin erken finali büyük talihsizlik olarak kariyerine yazıldı.

İçimizdeki Ateş dizisi genç oyuncular; İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ve Demirhan Demircioğlu’nun da önemli katkılar sunduğu hukuk ve gençlik dizisi olarak öne çıktı.

Verdiği adalet mesajı ile dikkat çeken dizinin birkaç bölüm içinde final yapması bekleniyor. Dizinin reytinglerinin çok düşük gelmesi ve toparlanma ihtimalinin de düşük olması nedeniyle bu kararın alındığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.